Cosul este gol

Banca scolara individuala Mysto - blat curbat - lemn stratificat melaminat

MS-1231
Disponibil
388.00 lei 350.00 lei TVA inclus
Disponibil
+
Scurta descriere
Bancă școlară pentru 1 elev cu un design elegant, generoasă ca spațiu de lucru, extrem de robustă, cu 4 picioare. Baltul curbat este realizat din lemn stratificat melaminat de 10mm, lăcuit pe canturi si prevăzut cu suport integrat pentru instrumente de scris.

Obs: Comanda minima este de 10 bucati

Bancă școlară pentru 1 elev cu un design elegant, generoasă ca spațiu de lucru, extrem de robustă, cu 4 picioare

- Produs conceput și destinat exclusiv uzului școlar, respectând cele mai moderne standarde de predare

- Băncile Mysto se livrează parțial montate, necesitând montarea facilă a blatului, și al suportului pentru cărți

- Garanție Eduvolt – 2 ani.

Descriere:

Sala de clasă a evoluat dintr-un spațiu fizic static într-un mediu dinamic de învățare. Ceea ce a făcut această evoluție posibilă este combinarea unei mai bune înțelegeri a modului în care elevii învață și abilitatea de a aplica această înțelegere prin metode de predare mai eficiente. În mod firesc, pe măsură ce metodele de predare s-au schimbat, și instrumentele profesorului au evoluat, inclusiv mobilierul din clasă

Ancorat in trendurile moderne de design, forma specială a băncilor Mysto vine în întâmpinarea necesității de raliere la noile tendințe ale sălii de clasă din secolul 21. Blatul curbat, extrem de solid, realizat din lemn stratificat de 10mm grosime, melaminat și lăcuit pe canturi, oferă un mediu de lucru foarte atractiv, conferind o foarte bună soluție pentru confort și spațiu deschis.

Caracteristici tehnice:

Banca Mysto este realizată dintr-o structură metalică robustă, dintr-o bucată, sudată 3D și vopsită în câmp electrostatic, cu finisaj gri deschis; ea este echipată cu un compartiment pentru cărți sub blat și un cârlig pentru geantă.

Blatul curbat, extrem de solid, realizat din lemn stratificat de 10mm grosime, melaminat și lăcuit pe canturi, oferă un mediu de lucru foarte atractiv, conferind o foarte bună soluție pentru confort și spațiu deschis.

Dimensiuni:
Dimensiuni bancă școlară Mysto (Lxlxh): 700x500x750mm

Montaj:
- banca - structura metalica se livreaza montata, necesitand un montaj simplu doar blatul si suportul de carti de sub blat

Culori:
- Structură metalică: gri deschis
- Blat - Lemn Stratificat Melaminat: fag

Obs: Comanda minima este de 10 bucati

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate cu :

  • firma de curierat rapid,
  • Compania Naţională Poşta Română sau
  • mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

  • Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)
  • Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

  • transport gratuit – pentru produsele de material didactic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 200 lei (cu TVA inclus)
  • transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 12.000 lei (cu TVA inclus)
  • transport contra cost - pentru comenzi a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus

Observatii importante:

  • Pentru comenzile care conţin produse cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 12.000 lei (cu TVA inclus).
  • Pentru comenzile mai mici de 12.000 lei (cu TVA inclus) şi care conţin produse cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor

In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 20 lei, daca valoarea comenzii este sub 200 lei. Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 20 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.