Cosul este gol

Bătăile inimii și puls - oscilograf

3147
Disponibil
Bătăile inimii și puls - oscilograf
620.00 lei TVA inclus
Disponibil
+
Scurta descriere
Pentru monitorizarea continuă a ritmului cardiac în repaus și pe durata exercițiilor fizice.

Detalii produs

Pentru monitorizarea continuă a ritmului cardiac în repaus și pe durata exercițiilor fizice. Soluția aleasă de cuplare la vârful degetului și folosirea luminii infraroșii pentru măsurarea volumului de sânge din deget, permite calcularea ratei ritmului cardiac.

 

Aplicații educaționale:

Pulsul și bătăile inimii

Timpul de recuperare după efort

Efectul exercițiilor fizice asupra ritmului cardiac

Schimbări produse în timp ce stăm în piciore, ne așezăm și ne culcăm

Graficul de variație a ritmului cardiac

 

Idei inovatoare și extinderea utilizării:

În combinație cu un senzor ECG și un stetoscop se poate studia ciclul cardiac

Detectarea disfuncționalităților în ritmul și ciclul cardiac, zgomote anormale

Durata de timp scursă între două bătăi

Măsurarea în timp a schimbărilor pulsului în timpul exercițiului fizic

 

Informații suplimentare

Se folosește o tehnologie cu infraroșii, o sursă de lumină infraroșie puternică poate produce perturbări în procesul de colectare a datelor (de ex. razele solare puternice)

Se pot livra cleme de schimb pentru fixarea pe deget

Trebuie să rămâneți nemișcat în timp ce folosiți acest senzor. În timpul exercițiilor fizice mai bine folosiți senzorii de contact cutanat Polar Hert (3148)Specificații tehnice

Domeniul de măsurare al senzorului:

Nume Domeniu

Valori limită

Rezoluție

Ritm cardiac

0-200 bătăi pe minut

1 bpm

Grafic puls

±2000 mV

1 mV

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate cu :

  • firma de curierat rapid,
  • Compania Naţională Poşta Română sau
  • mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

  • Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)
  • Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

  • transport gratuit – pentru produsele de material didactic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 200 lei (cu TVA inclus)
  • transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 12.000 lei (cu TVA inclus)
  • transport contra cost - pentru comenzi a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus

Observatii importante:

  • Pentru comenzile care conţin produse cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 12.000 lei (cu TVA inclus).
  • Pentru comenzile mai mici de 12.000 lei (cu TVA inclus) şi care conţin produse cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor

In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 20 lei, daca valoarea comenzii este sub 200 lei. Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 20 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.