Cosul este gol

Catedra BIANCA

MC-09
Disponibil
978.00 lei TVA inclus
Disponibil
+
Scurta descriere
Catedra BIANCA reprezinta o alegere ideala pentru clasele primare, de gimnaziu si liceu, dat fiind aspectul compact si functional. Numarul mare de sertare permite utilizarea biroului de catre mai multe persoane, fara ca acestea sa simta ca impart acelasi spatiul de lucru. Dimensiunea blatului permite pozitionarea unui PC sau a unui laptop.Este potrivita atat in sala de clasa cat si intr-un birou.

Obs: Comanda minima este de 3 bucati - exceptie fac cazurile cand catedra insoteste o sala de clasa in comanda

Catedra BIANCA reprezinta o alegere ideala pentru clasele primare, de gimnaziu si liceu, dat fiind aspectul compact si functional. Numarul mare de sertare permite utilizarea biroului de catre mai multe persoane, fara ca acestea sa simta ca impart acelasi spatiul de lucru. Dimensiunea blatului permite pozitionarea unui PC sau a unui laptop. Posibilitatea inchiderii cu yala centralizata ofera un grad mare de siguranta pentru acte sau alte documente importante.

Caracteristici:

Catedra este realizata din PAL melaminat, cu grosimea de 18mm si cantuit cu cant ABS, cu colturile rotunjite la placa superioara. Catedra are in componenta sa un corp cu usa prevazut cu polita interioare si yala, respectiv un corp cu sertare cu inchidere centralizata. Dotata cu picioruse antiderapante care protejeaza pardoseaua.

Dimensiuni(Lxlxh): 1300x600x750mm


Avantaje:

• grad de fiabilitate si rezistenta ridicat, avand o durata de utilizare indelungata

• constructie ergonomica ce permite o pozitie corecta a corpului

• cantuirea se face cu utilaje de ultima generatie (canturile nu se desprind in timp)

• Posibilitatea inchiderii cu yala centralizata a sertarelor ofera un grad mare de siguranta pentru acte sau alte documente importante

• utilizabil pentru clasele primare, gimnaziu si liceu


Culori standard:
- pentru PAL melaminat 18 mm: FAG, STEJAR, CIRES
Pentru alte nuante ale PAL-ului, va rugam sa solicitati oferta personalizata.

Obs: Comanda minima este de 3 bucati - exceptie fac cazurile cand catedra insoteste o sala de clasa in comanda

Date tehnice

Dimensiuni de gabarit:
1300x600x750

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate cu :

  • firma de curierat rapid,
  • Compania Naţională Poşta Română sau
  • mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

  • Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)
  • Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

  • transport gratuit – pentru produsele de material didactic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 200 lei (cu TVA inclus)
  • transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 12.000 lei (cu TVA inclus)
  • transport contra cost - pentru comenzi a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus

Observatii importante:

  • Pentru comenzile care conţin produse cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 12.000 lei (cu TVA inclus).
  • Pentru comenzile mai mici de 12.000 lei (cu TVA inclus) şi care conţin produse cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor

In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 20 lei, daca valoarea comenzii este sub 200 lei. Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 20 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.

Caracteristici:

Catedra este realizata din PAL melaminat, cu grosimea de 18mm si cantuit cu cant ABS, cu colturile rotunjite la placa superioara. Catedra are in componenta sa un corp cu usa prevazut cu polita interioare si yala, respectiv un corp cu sertare cu inchidere centralizata. Dotata cu picioruse antiderapante care protejeaza pardoseaua.

Dimensiuni(Lxlxh): 1300x600x750mm