Cosul este gol

Curent – 10 A

3167
Disponibil
Curent – 10 A
378.00 lei TVA inclus
Disponibil
+
Scurta descriere
Un senzor pentru valori mari de curent +/- 10 A, pentru măsurători în cicuitele de CC și CA de joasă tensiune.

Detalii produs

Un senzor pentru valori mari de curent +/- 10 A, pentru măsurători în cicuitele de CC și CA de joasă tensiune.

 

Folosit în combinație cu un senzor de tensiune permite studierea legii lui Ohm și a puterii în circuitele electrice. Acest senzor având un domeniu de măsurare larg, este foarte util în cazul măsură rii curentului în cazul becurilor incandescente, a lămpilor cu filament și studierea siguranțelor fuzibile. Pentru curenți mai mici folosiți modelul de senzor pentru 100 mA sau 1 A.

Acest senzor având un domeniu de măsurare larg este ideal pentru a măsura curentul de amorsare la punerea sub tensiune a becurilor incandescente cu filament și pentru studierea siguranțelor fuzibile.

 

Aplicații educaționale:

Materiale bune conductoare de electricitate și izolatori

Se poate folosi strălucirea unui bec pentru a măsura curentul?

Legea lui Ohm

Circuite serie și paralel

Studierea curentului de aprindere a unui bec

 

Idei inovatoare și extinderea utilizării:

Caracteristica componentelor electrice, de ex. un rezistor dependent de lumină

Descărarea condensatorului, încărcarea și energia stocată

Puterea

Căldura și curentul electric

Numărul lui Avogadro

Influența curentului electric asupra puterii unui electromagnet, capacitatea calorică specifica a unui solid sau lichid

 

Informații suplimentare

Funcția TARE din software elimină offset-ul

Fiți atenți la faptul că unele surse de alimentare sunt filtrate doar pentru o semialternanță și oferă o valoare medie mai mică decât valoarea nominală a curentului continuu. Senzorul de curent va culege fluctuațiile de tensiune și curent în cazul unor astfel de surse de alimentare.

Senzorul de curent trebuie conectat în serie cu componentele din circuitul supus măsurătorii. Măsurarea curentului se poate face bidirecțional, indiferent de polaritate. Senzorul de curent are o rezistență foarte scăzută, pentru a se introduce în circuit o rezistență cât de mică posibil.

 

 

Specificații tehnice

Domeniul de măsurare al senzorului:

Nume Domeniu

Valori limită

Rezoluție

Tensiune maximă

±27V

Curent

±10A

10mA

Rezistență/Impedanță

0,018 Ohm

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate cu :

  • firma de curierat rapid,
  • Compania Naţională Poşta Română sau
  • mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

  • Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)
  • Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

  • transport gratuit – pentru produsele de material didactic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 200 lei (cu TVA inclus)
  • transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 12.000 lei (cu TVA inclus)
  • transport contra cost - pentru comenzi a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus

Observatii importante:

  • Pentru comenzile care conţin produse cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 12.000 lei (cu TVA inclus).
  • Pentru comenzile mai mici de 12.000 lei (cu TVA inclus) şi care conţin produse cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor

In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 20 lei, daca valoarea comenzii este sub 200 lei. Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 20 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.