Cosul este gol

Cursa Campionilor - matematica clasa I

CP-CD27
Disponibil
40.00 lei TVA inclus
Disponibil
+
Scurta descriere
Softuri educative jocuri logice matematica cls I-a

Grupajul Cursa Campionilor se compune din:

- Cursa Campionilor I - Matematica pentru clasa I;

- Cursa Campionilor II - Matematica pentru clasa II;

- Cursa Campionilor III - Matematica pentru clasa III;

- Cursa Campionilor IV - Matematica pentru clasa IV.Aceste programe sunt, in aparenta, numai jocuri foarte distractive dar, in realitate, reprezinta o foarte complexa si eficienta modalitate de a evalua cunostintele matematice ale unui scolar la nivelul respectiv. "Clasamentul", tabela care inregistreaza si ordoneaza rezultatele, face ca aplicatiile sa ofere reale satisfactii iubitorilor de competitii, mai ales daca sunt folosite in colectiv.

"Cursa" poate fi parcursa cu toate genurile de exercitii matematice corespunzatoare nivelului respectiv, pe 5(cinci) niveluri de dificultate, iar jocul "Tabelul" reprezinta o alternativa distractiva a acestui mod de exersare. Pentru evitarea repetitiei, testele sunt aleatoare (cu valori alese la intamplare). Interactivitatea, continutul foarte bogat in sunet si imagini deosebite, cat si comentariile lui Toby, simpaticul personaj care asista operarea, atrag mult copilul iar aplicatiile isi ating scopul educational, ocupand in acelasi timp, intr-un mod deosebit de eficient, timpul de joaca al micului utilizator.

Cadrul didactic utilizator al acestor aplicatii beneficiaza de rezultate superioare in activitatea profesionala, simultan cu diminuarea efortului intelectual si imbunatatirea substantial? climatului mediului de lucru.

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate cu :

  • firma de curierat rapid,
  • Compania Naţională Poşta Română sau
  • mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

  • Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)
  • Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

  • transport gratuit – pentru produsele de material didactic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 200 lei (cu TVA inclus)
  • transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 12.000 lei (cu TVA inclus)
  • transport contra cost - pentru comenzi a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus

Observatii importante:

  • Pentru comenzile care conţin produse cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 12.000 lei (cu TVA inclus).
  • Pentru comenzile mai mici de 12.000 lei (cu TVA inclus) şi care conţin produse cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor

In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 20 lei, daca valoarea comenzii este sub 200 lei. Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 20 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.