Cosul este gol
Filtreaza dupa Filtreaza dupa

Dezvoltare Personala si Nevoi Speciale

Dezvoltarea personală este un element cheie al succesului în toate domeniile vieţii şi permite elevilor să se cunoască - atât pe sine, cât şi pe cei din jur - şi să-şi dezvolte, în mod optim, potenţialul de care dispun. Folosiţi materialele oferite de Eduvolt pentru a ajuta elevii ciclului primar să dezvolte deprinderi şi abilităţi specifice vârstei, şi a-i pregăti pentru adolescenţă.

32.00 lei

Setul contine 4 clepsidre, fiecare dintre ele putand masura intervale de timp diferite: 30 de secunde, 60 de secunde, 120 de secunde si 180 de secunde.


61.00 lei
Setul include 26 de piese şi un ghid de activitate. Literele măsoară 10cm x 7cm.

67.00 lei
Mărimea lor este perfectă pentru mâini micuţe.
Copiii cu autism vor iubi piesele strălucitoare.
Set de 5 bucăţi, cu diametrul de 8cm. Culorile pot varia.

74.00 lei
Recunoaste cifrele, apoi incearca sa le scrii cu degetelul pornind de pe bulina care indica punctul de plecare si urmarind sagetile. La orice pas facut...

84.00 lei
Cuburi cu imagini pentru creat povestiri - Fiecare set cuprinde 6 cuburi (2 roşii, 2 albastre, 2 verzi): 2 cuburi cu personaje, 2 cuburi cu situaţii şi 2 cuburi cu locaţii.

84.00 lei
Cuburi emoţii - 2 cuburi sunt imprimate cu imagini din viaţa reală, reprezentând diverse stări emoţionale (12), iar celelalte 2, sunt imprimate cu cuvintele ce reprezintă stările emoţionale de mai sus.

84.00 lei
Cuburile moi şi coloratee 4 cm, cuprind 36 de întrebări interesante pentru cunoaşterea copiilor, cum ar fi:

84.00 lei
Stimuleaza perceperea organizata, imbogateste si activizeaza vocabularul.
Consolideaza operatiile de analiza si comparatie. Dezvolta spiritului de observatie.

88.00 lei 84.00 lei
Caracteristici: cuburile moi si colorate sunt prevazute cu intrebari interesante si propozitii pe care trebuie sa le completezi pot fi folosite in...

85.00 lei
etul de tuş pentru ştampile are culori variate pentru a motiva cât mai bine copiii. Pe o parte a cutiei tuşul este negru, iar pe cealaltă parte este verde, albastru, portocaliu, roşu, galben şi violet.

96.00 lei
O resursă didactică tactilă şi sclipitoare.
Este potrivită pentru exerciţii de recunoaştere a culorilor, sortare, etc.
Setul include 10 fluturaşi în 5 culori. Dimensiuni: 12 cm.

124.00 lei 98.00 lei
Acest set de operaţii metematice sunt o extensie la setul de numere sclipitoare, fiind potrivite pentru introducerea copiilor în operaţiile matematice de bază.
Set de 10 bucăţi.
Dimensiune:. 6 cm x 6 cm.

115.00 lei
Panoul poate fi reîmprospătat cu noi imagini, în funcţie de tema studiată.
Poate fi reutilizat pentru expunerea lucrărilor copiilor. Imaginile se pot schimba în funcţie de parcurgerea curriculum-ului.

115.00 lei
Acest calendar ajută copilul să înţeleagă mai bine conceptele de săptămână, lună, an sau anotimpuri. El conţine 51 de piese magnetice cu date, anotimpuri, luni şi un ghid de utilizare.

115.00 lei
Ştampilele conţin mesaje tematice distractive de încurajare.
Pachetul include 30 de ştampile şi o geantă de plastic ce te va ajuta să transporţi toate ustensilele.

123.00 lei
Afișează programul zilnic în sala de clasă, în timp ce predaţi gestionarea timpului.
Acest panou cu buzunare are 14 rânduri cu 3 buzunare pe fiecare rând. Setul include 13 carduri de activitate, 15 carduri cu feţe de ceas, 20 carduri cu ore şi ghid.
1 2 3