Cosul este gol
Filtreaza dupa Filtreaza dupa

Dezvoltare Personala si Nevoi Speciale

Dezvoltarea personală este un element cheie al succesului în toate domeniile vieţii şi permite elevilor să se cunoască - atât pe sine, cât şi pe cei din jur - şi să-şi dezvolte, în mod optim, potenţialul de care dispun. Folosiţi materialele oferite de Eduvolt pentru a ajuta elevii ciclului primar să dezvolte deprinderi şi abilităţi specifice vârstei, şi a-i pregăti pentru adolescenţă.

88.00 lei 84.00 lei
Caracteristici: cuburile moi si colorate sunt prevazute cu intrebari interesante si propozitii pe care trebuie sa le completezi pot fi folosite in...

74.00 lei
Recunoaste cifrele, apoi incearca sa le scrii cu degetelul pornind de pe bulina care indica punctul de plecare si urmarind sagetile. La orice pas facut...

32.00 lei

Setul contine 4 clepsidre, fiecare dintre ele putand masura intervale de timp diferite: 30 de secunde, 60 de secunde, 120 de secunde si 180 de secunde.


715.00 lei
Realizati o descriere cat mai apropiata a zonei in care locuiti si programati Albinuta sa se plimbe impreuna cu Dvs. in cartier.

349.00 lei
Este o sursă multilaterală pentru interior cât şi în aer liber, cu o multitudine de întrebuinţări. Include baterii AG13, lungime 10cm, si timp de inregistrare de 10 secunde.

282.00 lei 262.00 lei
Ideale pentru dezvoltarea abilităţilor de comunicare şi ascultare la copii.
Înregistrează şi redă 10 secunde de sunete.

425.00 lei
Suprafaţa cartonaşelor permite scrierea cu marker şi ştergerea lor, şi au un buzunar de plastic transparent unde se pot introduce propriile imagini/cartonaşe.

234.00 lei

Ideale pentru a crea poveşti audio, orare sau jocuri interactive cu întrebări şi răspunsuri.
Taboul este format din 6 şase cutiuţe cu timp de înregistrare de 10 secunde fiecare.


285.00 lei

Peretele interactiv este o resursa inter-disciplinara perfecta pentru clasa.
In interiorul buzunarelor pot fi puse diferite carduri cu imagini, obiecte sau desene, apoi se va inregistra un mesaj de 10 secunde in legatura cu continutul acelui buzunar.


476.00 lei
Aceste jucării senzoriale, elastice, ce luminează intermitent sunt ideale pentru a ţine copiii ocupaţi la locul de joacă.
Set de 8 bucăţi asortate.

733.00 lei
Acest kit conţine tot ce aveţi nevoie pentru copiii cu dificultăţi de concentrare şi hiperactivi pentru a-i ajuta să rămână concentraţi.

829.00 lei
Acest kit contine o serie de instrumente pentru comunicare şi povestiri pentru a ajuta copiii cu autism să înveţe să facă faţă la diverse situaţii sociale.

872.00 lei
Formeaza abilităţi de explorare şi descriere a fenomenelor şi proceselor din mediul înconjurător.
Dezvolta capacitatea de cunoastere si intelegere a mediului inconjurator, precum si stimularea curiozitatii pentru investigarea acestuia.

734.00 lei
Aceste lanterne colorate sunt uşor de utilizat si sunt potrivite pentru jocuri în clasă.
Nu necesită baterii, ele putând fi încărcate direct de la staţia de andocare furnizată.

564.00 lei
Cultiva sociabilitatea, relatiile de prietenie intre copii si deprinderea de a comunica verbal in mod liber.
Este confectionat dintr-un material sintetic ce nu permite pătrunderea luminii.

543.00 lei 480.00 lei
O resursă pentru a explora culorile luminoase şi experienţe senzoriale-tactile, în Camera Întunecată sau în orice altă cameră senzorială.
Cultiva sociabilitatea, relatiile de prietenie intre copii si deprinderea de a comunica verbal in mod liber.
1 2 3