Cosul este gol

Display touchscreen educational SMART Board MX265, diagonala 65"

IT-M46
Disponibil
Display touchscreen educational SMART Board MX265, diagonala 65"
17,228.00 lei 14,999.00 lei TVA inclus
Disponibil
+
Scurta descriere
Display interactiv - SMART Board MX265, diagonala 65"- TOUCH LED Display- Suprafata vizibila de afisare - diagonala 165cm- Tehnologie touch: Infrarosu: 10 puncte de atingere simultane- Suporta gesturi multitouch (zoom, rotire, flip)- Tehnologia va permite scrierea atat cu degetul cat si cu markerul

Display-urile interactive SMART Board seria MX au fost proiectate special pentru salile de clasa, combinand experienta premium de atingere a suprafetei senzitive cu functionalitatile software-ului premiat Smart Learning Suite.

Printre caracteristicile display-urilor interactive SMART Board seria MX se numara includerea facilitatii IQ care permite utilizare display-ului ca flipchart digital SMART Kapp si wireless screen sharing cu orice dispozitiv mobil, rezolutia de inalta definitie 4K UHD, panel cu durata de viata de 50.000 ore, suprafata senzitiva cu 10 puncte de atingere si gesturi.

Important:
AVmag.ro distribuie echipamentele originale SMART Board care sunt produse de compania canadiana SMART TECHNOLOGIES - liderul solutiilor interactive pentru educatie la nivel mondial si creatorul primei table interactive SMART Board din lume.
Folosind doar echipamente originale SMART Board aveti garantate calitatea si fiabilitatea de exceptie a produselor, service si suport tehnic profesional, cel mai bun software interactiv premiat pentru educatie, acces la librarii cu lectii din intreaga lume.

 • Peste 25 milioane de elevi si profesori utilizeaza SMART Board
 • 1,3 milioane jocuri pentru lectii interactive folosind activitatile SMART Learning Suite
 • 3 milioane de utilizatori ai display-urilor interactive SMART Board
 • 100.000 resurse educationale care pot fi descarcate gratuit pentru lectiile interactive
 • de peste 30 ani SMART este liderul in tehnologii pentru educatie
 • TipDisplay interactiv / touchscreen pentru mediul educational
  TehnologieInfrarosu
  Diagonala65" - 165 cm
  Rezolutie4K UHD - 3840 × 2160 px
  Facilitatifacilitate IQ care permite utilizarea display-ului fara computer ca flipchart / whiteboard digital si screen-sharing de pe orice dispozitiv mobil
  tehnologia senzitiva permite scrierea si controlul aplicatiilor de pe display atat cu degetul cat si cu cele 2 pen-uri incluse
  functie SMART Ink - cerneala inteligenta care permite adnotarea peste documente Microsoft Office, PDF, website-uri si video; notitele pot fi apoi salvate
  diferentiere automata instrumente utilizate (display-ul detecteaza automat utilizarea degetului pentru click mouse si mutare obiecte, pen-urile pentru adnotare si palma pentru stergere) fara a fie nevoie de accesarea altor meniuri sau butoane
  suprafata rezistenta, eliminarea umbrelor si reflexiilor
  software premiat SMART Learning Suite in limba romana
  10 puncte de atingere si gesturi (zoom, rotate, flip)
  audio inclus 2 x 10 W
  Conectori3 x HDMI in 2.0, 1 x VGA, 2 x USB touch, 3 x RJ-45, SPDIF out, 2 x HDMI out
  Accesorii incluse2 pen-uri incluse, software SMART Learning Suite, telecomanda, cablu USB
  Garantie3 ani


  Nici o postare găsită

  Scrie un comentariu

  Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate cu :

  • firma de curierat rapid,
  • Compania Naţională Poşta Română sau
  • mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

  Termeni de livrare:

  • Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)
  • Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

  Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

  • transport gratuit – pentru produsele de material didactic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 200 lei (cu TVA inclus)
  • transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 12.000 lei (cu TVA inclus)
  • transport contra cost - pentru comenzi a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus

  Observatii importante:

  • Pentru comenzile care conţin produse cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 12.000 lei (cu TVA inclus).
  • Pentru comenzile mai mici de 12.000 lei (cu TVA inclus) şi care conţin produse cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor

  In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 20 lei, daca valoarea comenzii este sub 200 lei. Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 20 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

  De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

  Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

  In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

  Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

  Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.