Cosul este gol

Dulap cu vitrina - KARO III

MD-05
Disponibil
1,018.00 lei TVA inclus
Disponibil
+
Scurta descriere
Dimensiuni(Lxlxh): 800x400x1900mm.

Obs: Comanda minima este de 3 bucati - exceptie fac cazurile cand dulapul insoteste o sala de clasa in comanda

Caracteristici tehnice: Realizat din PAL melaminat de 18 mm, cantuit cu cant ABS. Compartimentul inferior are 2 usi de PAL, cel superior 2 usi cu sticla si rama de PAL. In interior, dulapul este compartimentat cu polite iar usile se inchid cu yale. Dotat cu picioruse antiderapante care protejeaza pardoseala.
Dimensiuni(Lxlxh): 800x400x1900mm.
Culori standard de PAL: fag, stejar sau cires


Avantaje:
• Compartimentarea cu ajutorul politelor permite o mai buna organizare a spatiului;
• Mobilitatea unor polite permite dimensionarea spatiilor de depozitare in functie de marimea obiectelor depozitate;
• Vizibilitate pentru obiectele depozitate;
• Ideal pentru expunerea materialelor didactice, a bibliorafturilor sau cartilor.
• Destinat pentru depozitarea materialelor didactice de orice fel sau a documentelor şcolare, a dosarelor, portofoliilor, etc. Util chiar si in birouri sau acasa ca biblioteca.
• Posibilitatea pastrarii in siguranta a obiectelor depozitate, datorita sistemului de inchidere cu yala;


Pentru alte dimensiuni si nuante, vă rugăm să ne contactați pentru oferta personalizată.

Obs: Comanda minima este de 3 bucati - exceptie fac cazurile cand dulapul insoteste o sala de clasa in comanda

Date tehnice

Dimensiuni de gabarit:
800x400x2000

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate cu :

  • firma de curierat rapid,
  • Compania Naţională Poşta Română sau
  • mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

  • Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)
  • Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

  • transport gratuit – pentru produsele de material didactic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 200 lei (cu TVA inclus)
  • transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 12.000 lei (cu TVA inclus)
  • transport contra cost - pentru comenzi a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus

Observatii importante:

  • Pentru comenzile care conţin produse cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 12.000 lei (cu TVA inclus).
  • Pentru comenzile mai mici de 12.000 lei (cu TVA inclus) şi care conţin produse cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor

In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 20 lei, daca valoarea comenzii este sub 200 lei. Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 20 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.