Cosul este gol

EasySense Vu Coșul Clasei

23001PK
Disponibil
EasySense Vu Coșul Clasei
10,156.00 lei TVA inclus
Disponibil
+
Scurta descriere
O soluție foarte utilă ce se compune din logger-e Data Harvest, senzori și alte lucruri utile! Cumpărând acest pachet veți economisi 15%.

Detalii produs

O soluție foarte utilă ce se compune din logger-e Data Harvest, senzori și alte lucruri utile!

Cumpărând acest pachet veți economisi 15%.

6x Vu Data Loggere

Soluția ieftină pentru înregistrarea datelor experimentale de bază. Dotat cu un afișaj de dimensiuni mari, datele pot fi afișate în format digital, pictograme, grafice tip blocuri sau bare. Vu este o nouă generație de Data Logger-e însoțite de un pachet software ce se dezvoltă împreună cu elevii, ea nu va deveni niciodată depășită și oferă un excelent raport preț-calitate.

12x Vu – Senzor de Temperatură

Acest senzor de temperatură pentru utilizare generală, este cel mai frecvent utilizat senzor din întreaga gamă. El poate măsura cu precizie temperatura aerului, apei, solului și a soluțiilor slab acide.

6x Senzor Vu Ritm Cardiac

Elevii de toate vârstele sunt foarte interesați să afle în ce fel le influențează efortul fizic și cel mental ritmul cardiac. Senzorul cu clips (de tip Pleth) poate fi atașat unui deget sau pe lobul urechii pentru a măsura fluxul sanguin (pulsul) sau ritmul cardiac (bătăi pe minut).

1x Vu - Plan înclinat pentru  măsurări de intervale de timp

Acest accesoriu ce vine în completarea Data Logger-ului Vu oferă elevilor o soluție, completă și ieftină, pentru a studia mișcarea pe plan înclinat, măsurări de timpi, viteze și efectele frecării.

1x Vu – Covor cu senzori

Un pachet de doi senzori de tip covor (720mm x 390mm) prevăzuți cu senzori de tip comutator digital.

1x Vu Power House  - Model Energetic Casă

Cu acest model energetic al unei case puteți studia energiile alternative și modul de viață sustenabilă. Montați modelul casei și apoi efectuați cele peste 100 de experimente focusate pe activitățile din casă și din jurul ei.

1x Vu Cărucior de transport:

Cărucior de transport prevăzut cu un mâner retractabil tip valiză.

3x Cutii de depozitare cu capac

 

Informații Suplimentare

Conținut:

6x Vu Data Loggere (cu senzori integrați de temperatură, lumină și sunet)

6x Curele de strângere

6x Cabluri USB

12x Senzori de temperatură

6x Senzori Vu Ritm Cardiac

1x Vu - Plan înclinat pentru  măsurări de intervale de timp

1x Vu Power House  - Model Energetic Casă

1x Vu – Covor cu senzori

1x Software EasySense (Licență de site)

1x eBook cu activități

1x Vu Cărucior de transport

 

Resurse Educaționale

Naufragiat în Săptămâna Științei - Studiu de caz

Doc. Nr.: PSR106 | Ediția: 1

Pentru a descărca de pe pagina producătorului, documentul  în limba engleză, dați clic AICI  

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate cu :

  • firma de curierat rapid,
  • Compania Naţională Poşta Română sau
  • mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

  • Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)
  • Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

  • transport gratuit – pentru produsele de material didactic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 200 lei (cu TVA inclus)
  • transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 12.000 lei (cu TVA inclus)
  • transport contra cost - pentru comenzi a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus

Observatii importante:

  • Pentru comenzile care conţin produse cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 12.000 lei (cu TVA inclus).
  • Pentru comenzile mai mici de 12.000 lei (cu TVA inclus) şi care conţin produse cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor

In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 20 lei, daca valoarea comenzii este sub 200 lei. Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 20 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.