Cosul este gol

Edu -ABCdarul distractiv -clasa I

CP-CD05
Disponibil
22.00 lei TVA inclus
Disponibil
+
Scurta descriere
Edu Abecedar -ABCdarul distractiv -clasa I

O mulțime de personaje simpatice te așteaptă în „ABCdarul distractiv” (atelier de lectură și creație pentru clasa I). Pachetul este format dintr-un CD (soft educațional) și o revistă (72 de pagini color), adresându-se elevilor din clasa I.

Întreg conținutul educațional rulează pe tabletă sau smartphone (Android, versiunea minimă 4.1) și poate fi vizualizat GRATUIT introducând codul de acces din revistă.
Vei descoperi că abecedarul poate fi amuzant alături de Rocărel, un câine rocker care este în căutarea inspirației. Sau alături de Miaun care este într-un duel amuzant pentru a-și recupera ghemul preferat. Dar ce spui despre faptul că girafele pot fi îngrozitor de cicălitoare, așa cum este Chichi? Cu siguranță ți-ai dori să îi întâlnești și pe Îndemânica (o furnică pasionată de muzică rap), pe Vestișor (porumbelul poștaș) și pe Hipo (un hipopotam pus mereu pe farse). Toate aceste personaje se regăsesc în softul educațional care conține 24 de jocuri edu-distractive, 31 de animații, 30 de fișe de lectură și 5 teste de evaluare. Cu ajutorul lor, copilul își verifică, într-un mod plăcut și distractiv, toate cunoștințele din programa de comunicare în limba română.
Revista „ABCdarul distractiv” (72 de pagini color) se vrea a fi prima carte de citit și de descoperit pentru elevii din clasa I, respectând programă școlară și având ca scop formarea și dezvoltarea competențelor specifice disciplinei Comunicare în limba română. Conține 30 de povești scurte despre personaje simpatice care trec prin tot felul de întâmplări amuzante.
Textele poveștilor respectă principiul accesibilității și al particularităților de vârstă ale elevilor din clasa I și vin în sprijinul formării și dezvoltării capacității de comunicare orală și scrisă. Sunt texte ușoare, presărate cu imagini sugestive.
Pentru a le stârni curiozitatea cititului, povestea este împărțită în cinci fragmente, pentru fiecare zi a săptămânii. Împărțirea textului pe zile facilitează astfel formarea unei rutine zilnice, fără ca aceasta să devină monotonă, plictisitoare și împovărătoare pentru micuții școlari. Marcarea discretă a silabelor pentru fiecare cuvânt îi ajută pe elevi să citească mult mai ușor.
Iar ca răsplată, la finalul lecturii, micii școlari își vor putea confecționa „Prima lor poveste alfabetică”, o cărticică de povești pe care o pot personaliza după talentul și îndemânarea fiecăruia.

CUPRINS:

Capitolul 1. Miaun și ghemul preferat

- Literele a, m, i, u, n

Capitolul 2. Rocărel, cel mai cunoscut cățel

- Literele e, r, c, o, l, ă

- Despărțirea în silabe

Capitolul 3. Vestișor, porumbelul poștaș

- Literele s, v, ș, t, p

- Grupurile de sunete oa, ea, ia, ie, ua, uă

- Biletul

- Scrisoarea

Capitolul 4. Povestea lui Hipo cel glumeț

- Literele b, ț, g, h, f, z, j

- Cuvintele cu sens asemănător

- Scrierea cu m înainte de p și b

Capitolul 5. Chichi, girafa cicălitoare

- Grupurile de litere ce, ci, ge, gi, che, chi, ghe, ghi

- Semnele de punctuație (punctul, semnul întrebării, linia de dialog)

- Jurnalul

Capitolul 6. Îndemânica, o furnică specială

- Literele d, â, î, x, k, w, q, y

- Cuvintele cu sens opus

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate cu :

  • firma de curierat rapid,
  • Compania Naţională Poşta Română sau
  • mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

  • Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)
  • Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

  • transport gratuit – pentru produsele de material didactic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 200 lei (cu TVA inclus)
  • transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 12.000 lei (cu TVA inclus)
  • transport contra cost - pentru comenzi a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus

Observatii importante:

  • Pentru comenzile care conţin produse cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 12.000 lei (cu TVA inclus).
  • Pentru comenzile mai mici de 12.000 lei (cu TVA inclus) şi care conţin produse cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor

In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 20 lei, daca valoarea comenzii este sub 200 lei. Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 20 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.