Cosul este gol

Edu Gardieni de vacanta - interdisciplinar-clasa I

CP-CD89
Disponibil
22.00 lei TVA inclus
Disponibil
+
Scurta descriere
Pachetul este format dintr-o revistă (64 de pagini color) și un CD (soft educațional), adresându-se elevilor din clasa I.

Bughi (câinele somnoros) și Săgeată (motanul leneș) sunt personajele principale ale unor aventuri pline de umor. Rămași singuri după ce stăpânii lor pleacă în vacanță, cei doi au misiunea de a apăra casa de eventualii răufăcători. Pachetul este format dintr-o revistă (64 de pagini color) și un CD (soft educațional), adresându-se elevilor din clasa I.

Întreg conținutul educațional rulează pe tabletă sau smartphone (Android, versiunea minimă 4.0) și poate fi vizualizat GRATUIT introducând codul de acces din revistă.

Bughi și Săgeată visează la o vacanță de neuitat atunci când stăpânii îi lasă singuri acasă. Doar că visul lor este spulberat de micii intruși care își vor face apariția. Luându-și în serios rolul de gardieni ai casei, cei doi intră în încurcături și peripeții care de care mai amuzante, găsind soluții neobișnuite de a opri intrușii. Primul musafir nepoftit este un șoricel pe care îl vor catapulta până în lanul de grâu. Urmează cumătra vulpe care a pus ochii pe găinile din curte, furnicile care invadează curtea, dar și bucătăria, graurii care dau atacul asupra cireșelor coapte și gândacii care distrug plantele din grădină.

Softul educațional conține 24 de jocuri edu-distractive și 25 de animații amuzante și educative. Cu ajutorul lor, elevul își reactualizează toate cunoștințele dobândite de-a lungul clasei I.

Revista ce însoțește CD-ul are 64 de pagini color, pline cu activități de învățare integrată și jocul didactic „Vânătoarea de comori”. Multe dintre sarcinile de lucru presupun și activități practice (decupare, lipire), foarte utile pentru formarea dexterității la vârsta școlară.

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate cu :

  • firma de curierat rapid,
  • Compania Naţională Poşta Română sau
  • mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

  • Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)
  • Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

  • transport gratuit – pentru produsele de material didactic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 200 lei (cu TVA inclus)
  • transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 12.000 lei (cu TVA inclus)
  • transport contra cost - pentru comenzi a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus

Observatii importante:

  • Pentru comenzile care conţin produse cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 12.000 lei (cu TVA inclus).
  • Pentru comenzile mai mici de 12.000 lei (cu TVA inclus) şi care conţin produse cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor

In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 20 lei, daca valoarea comenzii este sub 200 lei. Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 20 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.