Cosul este gol

Edu Inventii cu scantei (matem. si explor. mediului)- clasa I

CP-CD88
Disponibil
22.00 lei TVA inclus
Disponibil
+
Scurta descriere
Pachetul educațional se adresează elevilor din clasa I și este format dintr-o revistă- jurnal (64 de pagini color) și un CD (soft educațional).

Tino Inventino este un explorator cu idei una mai trăsnită decât alta. În laboratorul său fantastic, el inventează cele mai nemaipomenite lucruri. Aflând de la televizor că planeta noastră este în mare pericol, Tino își propune să inventeze o pastilă minune care să-i fie de leac Pământului. Astfel apare Flory, o pastiluță simpatică ce va porni în 8 misiuni de explorare a mediului. Pachetul educațional se adresează elevilor din clasa I și este format dintr-o revistă- jurnal (64 de pagini color) și un CD (soft educațional).

Cei doi prieteni, Tino și Flory, explorează întreg mediul înconjurător, căutând soluții de protejare a planetei. Însoțindu-i în cele 32 de animații educative și 23 de jocuri edu-distractive, copilul își aprofundează cunoștințele dobândite de matematică și explorarea mediului.

Întreg conținutul educațional rulează pe tabletă sau smartphone (Android, versiunea minimă 4.0) și poate fi vizualizat GRATUIT introducând codul de acces din revistă.

Revista ce însoțește CD-ul are 64 de pagini color și este concepută sub forma unui simpatic jurnal al lui Tino. De-a lungul acestui jurnal, copilul rezolvă, într-un mod distractiv, o mulțime de activități de învățare integrată. La final, își poate confecționa două cartonașe pe care să le agațe de clanța ușii ori de câte ori vrea să inventeze ceva spectaculos sau are nevoie de un moment de liniște.

Tino Inventino organizează și un super CONCURS DE INVENȚII. Cele mai creative și interesante invenții vor fi premiate.

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate cu :

  • firma de curierat rapid,
  • Compania Naţională Poşta Română sau
  • mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

  • Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)
  • Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

  • transport gratuit – pentru produsele de material didactic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 200 lei (cu TVA inclus)
  • transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 12.000 lei (cu TVA inclus)
  • transport contra cost - pentru comenzi a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus

Observatii importante:

  • Pentru comenzile care conţin produse cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 12.000 lei (cu TVA inclus).
  • Pentru comenzile mai mici de 12.000 lei (cu TVA inclus) şi care conţin produse cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor

In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 20 lei, daca valoarea comenzii este sub 200 lei. Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 20 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.