Cosul este gol

Edu Matematică pentru clasa a III-a - Sem. II

CP-CD100
Disponibil
32.00 lei TVA inclus
Disponibil
+
Scurta descriere
Pe versiunea electronică elevul găseşte 15 aplicaţii şi exerciţii interactive, 33 de filmuleţe şi lecţii animate, precum și 69 de imagini didactice. Acestea au rolul de a transforma învăţarea într-un proces plăcut şi distractiv.

Vă propunem super- manualul digital de ”Matematică pentru clasa a III-a”, semestrul al II-lea, elaborat după noua programă școlară. Acesta este format dintr-un volum tipărit (72 de pagini) și un CD (varianta electronică).

Pachetul educațional este conceput după modelul francez, cu foarte multe elemente inovative. Elaborat ca un tot unitar, acesta urmărește povestea a doi copii isteți, George și Ana, care pornesc într-o călătorie prin lumea matematicii. Calitatea grafică și de imprimare este una excepțională, copilul bucurându-se de fiecare pagină parcursă.
Unitățile de învățare propuse sunt similare cu cele din pachetul educațional de ”Limba și literatura română pentru clasa a III-a”, cele două discipline putând fi astfel studiate în mod integrat.
Conținuturile matematice noi sunt descoperite treptat, pornind de la situații concrete, din viața cotidiană, însoțite de ilustrații sugestive. Fiecare temă începe cu un exercițiu predictiv, de spargere a gheții. Informațiile noi sunt sintetizate și explicate în chenare bine marcate. Paginile de exerciții și probleme sunt împărțite în două coloane, colorate diferit (galben și mov). Coloana mov cuprinde exerciții și probleme cu un grad mai ridicat de dificultate. Activitățile recreative, de matematică distractivă însoțesc fiecare lecție. Temele recapitulative și de evaluare se regăsesc la sfârșitul fiecărei unități de învățare, fiind menționați descriptori de performanță pentru fiecare item de evaluare.
Varianta electronică este similară celei tipărite, însă imaginile şi explicaţiile statice din volumul tipărit sunt înlocuite cu explicaţii animate. În varianta electronică elevul primeşte sarcini de lucru diferite la fiecare accesare, un feedbeck imediat asupra corectitudinii rezolvării, mici joculeţe şi animaţii educative.
Pe versiunea electronică elevul găseşte 15 aplicaţii şi exerciţii interactive, 33 de filmuleţe şi lecţii animate, precum și 69 de imagini didactice. Acestea au rolul de a transforma învăţarea într-un proces plăcut şi distractiv.

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate cu :

  • firma de curierat rapid,
  • Compania Naţională Poşta Română sau
  • mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

  • Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)
  • Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

  • transport gratuit – pentru produsele de material didactic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 200 lei (cu TVA inclus)
  • transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 12.000 lei (cu TVA inclus)
  • transport contra cost - pentru comenzi a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus

Observatii importante:

  • Pentru comenzile care conţin produse cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 12.000 lei (cu TVA inclus).
  • Pentru comenzile mai mici de 12.000 lei (cu TVA inclus) şi care conţin produse cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor

In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 20 lei, daca valoarea comenzii este sub 200 lei. Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 20 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.