Cosul este gol

Edu Misiunea RoboMate (matematica)- clasa a II-a

CP-CD92
Disponibil
22.00 lei TVA inclus
Disponibil
+
Scurta descriere
Softul educațional conține 20 de jocuri edu-distractive, 22 de animații amuzante și 74 de fișe de lucru.

Matematica și explorarea mediului pentru clasa a II-a poate fi mai interesantă și mai distractivă alături de Tim, Ada, cameleonul Leon și holograma Grand. Cu toții vor pleca în misiuni dificile, dar amuzante, pline de capcane matematice. Pachetul este format dintr-o revistă (64 de pagini color) și un CD (soft educațional).

Întreg conținutul educațional rulează pe tabletă sau smartphone (Android, versiunea minimă 4.1) și poate fi vizualizat GRATUIT introducând codul de acces din revistă.

Elevii din clasa a II-a sunt invitați să ia parte la misiuni de salvare a planetei alături de doi eroi: Ada și Tim. Cei doi copii talentați se pot transforma în roboți de ultimă generație, fiind ajutați de holograma Grand și de un cameleon simpatic pe nume Leon.

Toate conținuturile din programa școlară pentru disciplina matematică și explorarea mediului (clasa a II-a) sunt atinse într-o abordare integrată și ludică: numerele naturale până la 1 000, adunarea și scăderea în concentrul 0 - 1 000 (fără trecere peste ordin), înmulțirea și împărțirea în concentrul 0 - 100, fracții, corpul omenesc, plante și animale, Pământul, universul, forțe și mișcare. Temele propuse respectă principiul accesibilității și al particularităților de vârstă ale elevilor și vin în sprijinul formării și dezvoltării competențelor specifice disciplinei matematică și explorarea mediului.

Softul educațional conține 20 de jocuri edu-distractive, 22 de animații amuzante și 74 de fișe de lucru.

Revista ce însoțește CD-ul are 64 de pagini color, pline cu exerciții și probleme adaptate noii programe școlare. Suportul vizual și grafica deosebită, diversitatea exercițiilor, aplicabilitatea lor în viața curentă fac din această revistă un material util, dar și captivant.

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate cu :

  • firma de curierat rapid,
  • Compania Naţională Poşta Română sau
  • mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

  • Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)
  • Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

  • transport gratuit – pentru produsele de material didactic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 200 lei (cu TVA inclus)
  • transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 12.000 lei (cu TVA inclus)
  • transport contra cost - pentru comenzi a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus

Observatii importante:

  • Pentru comenzile care conţin produse cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 12.000 lei (cu TVA inclus).
  • Pentru comenzile mai mici de 12.000 lei (cu TVA inclus) şi care conţin produse cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor

In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 20 lei, daca valoarea comenzii este sub 200 lei. Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 20 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.