Cosul este gol

Edu O călătorie distractivă spre vacanță- clasa pregatitoare

CP-CD86
Disponibil
22.00 lei TVA inclus
Disponibil
+
Scurta descriere
Pachetul este format dintr-un CD (soft educațional), o revistă plină de activități și un joc de interior.

”O călătorie distractivă spre vacanță” este un pachet educațional destinat elevilor din clasa pregătitoare, care vor să-și verifice, într-un mod plăcut și relaxant, cunoștințele dobândite de-a lungul anului școlar.

Pachetul este format dintr-un CD (soft educațional), o revistă plină de activități și un joc de interior.
Softul conține 36 de jocuri educative și distractive, 39 de animații, precum și misiunea campionilor cu 92 de întrebări ilustrate, menite să evalueze, într-o abordare interdisciplinară, principalele teme și conținuturi ale disciplinelor școlare.
Școlăreii vor explora ținutul de gheață alături de simpaticul pinguin Polo, vor porni în aventura marină cu delfinul Denis și vor face față, alături de oița Moli, provocărilor de la fermă. Plini de curaj, vor participa alături de ariciul Rici la toate misiunile din pădure și-i vor călăuzi pe Lili și pe tucanul Taco prin ținuturile calde în căutarea pietrelor vii. Astronautul Edi îi provoacă să construiască primul oraș pe Lună, un îndrăzneț proiect spațial. Rezolvând toate aceste misiuni distractive, elevul face o călătorie educativă prin diverse teme de învățare integrată.
Revista (64 de pagini color) conține o mulțime de activități integrate și un interesant joc de interior, numit ”Combo”.

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate cu :

  • firma de curierat rapid,
  • Compania Naţională Poşta Română sau
  • mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie). 

 

Termeni de livrare:

  • Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)
  • Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

 

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

  • transport gratuit – pentru produsele de material didactic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 500 lei (fara TVA).
  • transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 10.000 lei (fara TVA)
  • transport contra cost - pentru comenzi a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus

 

Observatii importante:

  • Pentru comenzile care conţin produse cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 10000 lei (fara TVA).
  • Pentru comenzile mai mici de 10000 lei (fara TVA) şi care conţin produse cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor

 

In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 8 lei, daca valoarea comenzii este sub 500 lei. Pentru comenzile ce depasesc 500 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 8 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

 

De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

 

         Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

 

In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

 

Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

 

Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.