Cosul este gol

Edu Tup in explorarea mediului- In cautarea lui Oscar- clasa pregatitoare- partea I

CP-CD82
Disponibil
22.00 lei TVA inclus
Disponibil
+
Scurta descriere
Pachetul conține un CD (soft educațional cu 24 de jocuri edu-distractive și 25 de animații) și o revistă plină de activități educative (64 de pagini color).

Te vei prăpădi de râs când vei vedea prin ce aventuri vei trece „În căutarea lui Oscar” (matematică și explorarea mediului pentru clasa pregătitoare). Pachetul conține un CD (soft educațional cu 24 de jocuri edu-distractive și 25 de animații) și o revistă plină de activități educative (64 de pagini color).

Întreg conținutul educațional rulează pe tabletă sau smartphone (Android, versiunea minimă 4.1) și poate fi vizualizat GRATUIT introducând codul de acces din revistă.
Fără voia lui, Pogo, un purceluș elegant, grăsuț, comod și cam zgârcit, va face echipă cu Țup, un iepuraș curios, dornic să exploreze lumea și să-l întâlnească pe Oscar, vărul său. Te vei distra împreună cu ei și vei descoperi secretele matematicii și ale explorării mediului.
Cei doi se vor rătăci prin pădure, se vor întâlni la câmpie cu Marele Negrilă, un șoarece care se visează mare actor, apoi vor porni într-o cursă spectaculoasă cu campionul vitezei, ghepardul Feli. Situațiile comice și pline de neprevăzut se țin scai de cei doi prieteni care intră dintr-o confuzie în alta. Așa ajung să îl cunoască pe Oscar Științescu, un cercetător cam stângaci și pe Pogos, o țestoasă elegantă și sofisitcată. Toată aventura are un final neașteptat: oare îl vor găsi pe adevăratul Oscar?

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate cu :

  • firma de curierat rapid,
  • Compania Naţională Poşta Română sau
  • mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

  • Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)
  • Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

  • transport gratuit – pentru produsele de material didactic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 200 lei (cu TVA inclus)
  • transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 12.000 lei (cu TVA inclus)
  • transport contra cost - pentru comenzi a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus

Observatii importante:

  • Pentru comenzile care conţin produse cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 12.000 lei (cu TVA inclus).
  • Pentru comenzile mai mici de 12.000 lei (cu TVA inclus) şi care conţin produse cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor

In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 20 lei, daca valoarea comenzii este sub 200 lei. Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 20 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.