Cosul este gol
Filtreaza dupa Filtreaza dupa

Limba Engleza

Engleza în ciclul primar este baza pentru o formare lingvistică solidă. De interesul trezit pentru limbi străine beneficiază următoarele cicluri educaţionale. Eduvolt sprijină predarea limbilor străine prin pachetul special de resurse educaţionale pe care îl găsiţi aici.

145.00 lei
Fiecare card are 7.5 cm. Pe o parte, cardul are o imagine a unui obiect şi numele său, iar pe cealaltă parte, un spaţiu liber pentru a putea scrie. Scrisul poate fi şters! Pachetul include ghid de activitate.

172.00 lei
Jocul este ideal pentru învăţarea alfabetului, recunoaşterea literelor şi dezvoltarea vocabularului. Setul poate fi folosit în grădiniţe şi şcoli şi conţine: 6 suporţi (12,5 cm lungime) şi 30 de piuliţe cu litere (5 cm diametru).

146.00 lei
Setul include 6 bufnițe colorate (5 imprimate cu vocale și 1 goală), 100 de carduri cu imagini pentru sortare și ghidul de activitate. Bufniţele măsoară aproximativ 17 cm înălţime.

85.00 lei
etul de tuş pentru ştampile are culori variate pentru a motiva cât mai bine copiii. Pe o parte a cutiei tuşul este negru, iar pe cealaltă parte este verde, albastru, portocaliu, roşu, galben şi violet.

125.00 lei
Flipchart-ul cu două feţe ilustrează fotografii din viaţa reală şi fraze incomplete, interesante care provoacă elevii să spună sau să scrie poveşti noi de fiecare dată.

115.00 lei
Set de ştampile viu colorate ce măsoară 4 cm, cu imagini şi cuvinte distinctee încurajare.
De la "Super!" la "O treabă bună!", elevii vor aştepta cu nerăbdare să vadă aceste ştampile pe ceea ce au lucrat.

115.00 lei
Ştampilele conţin mesaje tematice distractive de încurajare.
Pachetul include 30 de ştampile şi o geantă de plastic ce te va ajuta să transporţi toate ustensilele.

110.00 lei
opiii adoră să ştampileze, iar tu vei fi mulţumit că învaţă literele alfabetului în timp ce se joacă. Cutia cu ştampile conţine 26 de ştampile cu litere majuscule şi 8 ştampile cu semne de punctuaţie.

110.00 lei
Copiii adoră să ştampileze, iar tu vei fi mulţumit că învaţă literele alfabetului în timp ce se joacă.
Cutia cu ştampile conţine 26 de ştampile cu litere mici de tipar şi 8 ştampile cu semne de punctuaţie.

62.00 lei
Apasă pixul interactiv Hot Dots şi îţi va răspunde instantaneu cu o lumină verde şi un sunet pozitiv dacă răspunsul tău este corect sau cu o luminiţă roşie şi un sunet specific dacă este incorect. Sunetele pot fi oprite pentru a exersa în linişte.

153.00 lei
HOT DOTS - Carduri Fonetică - Setul este ideal pentru a desfăşura 192 de activităţi ce vor consolida cunoştinţele de fonetică ale celor mici.

138.00 lei
Piesele de domino sunt printate cu: 46 substantive (albastru), 56 verbe (portocaliu), 28 pronume (albastru deschis), 38 adjective (galben), 20 adverbe (verde), 10 conjuncţii (roşu) şi 18 prepoziţii (mov), 12 semne de punctuaţie (alb).

138.00 lei
Domino - Construirea de cuvinte - Include 200 piese colorate: prefixe (verde), sufixe (albastru), rădăcini de cuvinte (galben).

261.00 lei
Săculeţul cu litere şi sunete - Fiecare săculeţ de fasole are o imagine atrăgătoare, reprezentând litera, iar unele speciale, pentru vocale scurte și lungi şi sunetele dure și moi ale lui c și au, față-verso.

138.00 lei
Învaţă fonetică printr-un joc distractiv de domino!
Fiecare jucător adaugă dominoul lui pentru a crea cuvinte scurte. Jocul este ideal pentru introducerea competențelor de bază înconstruirea cuvintelor.

138.00 lei
Setul include 84 de piese de domino din material plastic, în șase culori vii. Include Ghidul de activitate. Antrenează capacitatea de analiză şi sinteză fonetică şi dezvoltă dorinţa de a transmite mesaje scrise.
1 2 3