Cosul este gol

FlowGo – Coșul Clasei

36001PK
Disponibil
FlowGo – Coșul Clasei
9,866.00 lei TVA inclus
Disponibil
+
Scurta descriere
Este un cărucior de transport și stocare ce cuprinde 6 seturi cu componentele esențiale pentru controlul modelelor cu calculatorul.

Detalii produs

Este un cărucior de transport și stocare ce cuprinde 6 seturi cu componentele esențiale pentru controlul modelelor cu calculatorul.

Include următoarele:

1 x Soft-ul Go Control (Licență de site):

Finalist al premiilor 2009 BETT, soft-ul de control Go Control este cea mai recentă versiune a soft-urilor de control. Bazată pe standardele industriale privind realizarea diagramelor de control, oferă un mediu de programare grafică ce este simultan ușoară de utilizat cât și perfect funcțională. A fost conceput atât pentru o simulare independentă cât și pentru aplicaţii de control în timp real. Go Control este potrivită atât pentru elevii de 8 ani, dar oferă și facilități de nivel ridicat cerute în cazul elevilor de până la 18 ani.

Soft-ul Go Control include simulările ACE ce au animații și sunete. Fiecare simulare ACE are una sau mai multe sarcini de control de realizat.

6 x interfețe de control FlowGo:

FlowGo este o interfață controller dar cu o diferență semnificativă – are memorie! Se conectează la calculator și se folosește împreună cu softul Go Control pentru a aduce la viață modelele realistice și creațiile elevilor, cu ajutorul luminilor și a mișcării. Cât timp ce este conectată la un calculator, FlowGo va funcționa ca o interfață standard de control, pornind sau oprind beculețe, sonerii sau motorașe, conform secvenței de comenzi scrise într-un program. FlowGo este deosebit pentru că permite descărcarea de pe calculator a unui program și stocarea sa în memorie, astfel că poate rula programe independent de calculator, deconectat de la acesta.

Include: 6 x Cabluri USB (3008), 6 x Sursă de alimentare 6 V (3611-2) și 6 x Suport pentru baterii (6339).

Punga de stocare furnizată în pachetul 3600UK nu este furnizată cu acest coș.

6 x LED-uri practic:

Un set de 6 LED-uri colorate (2 roșii, 2 portocalii și 2 verzi) legate la un cablu tip panglică de 1 metru, având banane codificate în codul culorilor (pentru + și -), gata pentru a fi conectate la ieșirile interfețelor FlowGo sau Learn & Go, pentru a afișa lumini pâlpâitoare și semafoare.

6 x Sonerii pătrate:

Sonerii pătrate de 6 V, conectate la un cablu de 2 metrii, având banane codificate în codul culorilor (pentru + și -), gata pentru a fi conectate la ieșirile interfețelor FlowGo sau Learn & Go. Ideale pentru alarme.

6 x Butoane de acționare:

Butoanele de acționare prin apăsare, cu funcționare momentană, legate la conductoare de legătură de 2 metrii prevăzute cu banane de 4 mm, gata pentru a fi conectate la intrările interfeței FlowGo. Cât timp butonul este apăsat, contactele sunt închise și intrarea se află în starea On – Cuplat. Când butonul este eliberat – nu mai este apăsat, intrarea va fi în starea Off – Decuplat.

6 x Comutatoare de lumină:

Acestea sunt comutatoare sensibile la lumină (fototranzistoare sau LDR – rezistor dependent de lumină), legate la un conductor de 2 metrii prevăzut cu borne tip banană de 4 mm, gata pentru a fi racordate la intrările interfeței FlowGo. Aceste comutatoare sunt acționate de lumină. Dacă comutatorul primește suficientă lumină, intrarea va fi în starea On – Cuplat. Când nu este suficientă lumină, (de ex. ceva este plasat în fața LDR-ului) intrarea va fi în starea Off – decuplat. Este util pentru modelarea farurilor sau a unei bariere de lumină (setată penru a trece în starea Off – Decuplat, când ceva trece între LDR și o rază de lumină).

Informații suplimentare

Interfața FlowGo se conectează la calculator prin intermediul unui port USB. Ea poate fi alimentată sau cu Sursa de alimentare de 6 V (livrată) sau folosind Suportul de baterii pentru 6 V (livrat).

Specificații tehnice

Intrări și ieșiri digitale cu borne de 4 mm

6 Ieșiri pentru beculețe de 6 V, sonerii, LED-uri, etc.

2 Ieșiri pentru motoare – pentru a roti axul motoarelor înainte și înapoi și pentru a controla turația

4 Intrări digitale pentru comutatoate

2 Intrări analogice cu borne de 3,5 mm pentru senzorii de temperatură și lumină

Livrat cu sursă de alimentare de 6 V / 2 A

Resurse:

Manual Innterfața FlowGo
Cod: DO96 | Ediția: 5

Ghid de utilizare Go Software
Cod: DO172 | Ediția: 2

Orașul ACE
Cod: DO203 | Ediția: 2

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate cu :

  • firma de curierat rapid,
  • Compania Naţională Poşta Română sau
  • mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

  • Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)
  • Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

  • transport gratuit – pentru produsele de material didactic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 200 lei (cu TVA inclus)
  • transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 12.000 lei (cu TVA inclus)
  • transport contra cost - pentru comenzi a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus

Observatii importante:

  • Pentru comenzile care conţin produse cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 12.000 lei (cu TVA inclus).
  • Pentru comenzile mai mici de 12.000 lei (cu TVA inclus) şi care conţin produse cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor

In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 20 lei, daca valoarea comenzii este sub 200 lei. Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 20 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.