Cosul este gol

Geometrie cls VI vol I - Provocarea Faraonului

- 17%
Mat-CD2
Disponibil
59.00 lei 49.00 lei TVA inclus
Disponibil
+
Scurta descriere
Culegere educativa geometrie matematica pe CD
Alexandria anului 300 i.Hr - Euclid, marele invatat grec, parintele geometriei, este convocat la curtea faraonului Ptolemeu I Soter. La cererea lui Euclid de a construi o scoala pentru discipolii sai, faraonul ii atribuie o mare provocare. Va reusi oare invatatul sa indeplineasca voia faraonului? Intra in cea mai mare aventura din Egiptul Antic si descopera tainele geometriei alaturi de cel mai mare profesor de matematica din toate timpurile si de discipolii sai. Teme abordate Capitol I. Punct, dreapta, semidreapta, segment 1. Punct. Dreapta. Plan - planul, punctul, dreapta, pozitii relative in plan ale punctului fata de dreapta si ale dreptei 2. Semidreapta. Semiplan - semidreapta, semiplanul 3. Segment - segmentul, lungimea unui segment, operatii cu lungimi de segmente 4. Segmente congruente - figuri geometrice congruente, segmente congruente, mijlocul unui segment, simetricul unui - punct fata de alt punct Capitolul II. Unghiuri 1. Definitie. Notatie. Elemente - Definitie. Elemente. 2. Masurarea unghiurilor - Constructia unghiurilor. Masurarea unghiurilor. Operatii cu masuri de unghiuri: Adunare. Scadere. Inmultire cu un numar. Impartire la un numar. Unghiuri complementare, unghiuri suplementare 3. Unghiuri congruente - Unghiuri congruente. Bisectoarea unui unghi 4. Clasificarea unghiurilor dupa masura lor - Unghi drept, unghi ascutit, unghi obtuz 5. Clasificarea unghiurilor dupa pozitia lor - Unghiuri adiacente. Unghiuri opuse la varf. Unghiuri in jurul unui punct 6. Unghiul a doua drepte. Perpendicularitate - Unghiul a doua drepte. Drepte perpendiculare. Mediatoarea unui segment. Simetricul unui punct fata de o dreapta 7. Drepte taiate de o secanta - Unghiuri formate de o secanta cu doua drepte 8. Drepte paralele - Paralelism. Constructia a doua drepte paralele. Teoreme cu drepte paralele Capitolul III. Poligoane 1. Linii frante - Linii frante inchise, linii frante deschise 2. Poligoane. Poligoane concave si convexe - Definitia poligonului. Clasificarea poligoanelor in poligoane concave si convexe 3. Clasificarea poligoanelor dupa numarul de laturi - Clasificarea si denumirea poligoanelor dupa numarul de laturi 4. Aria si perimetrul unui poligon - Perimetrul unui poligon. Aria unui poligon calculata prin suma ariilor triunghiurilor in care poate fi descompus;

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate cu :

  • firma de curierat rapid,
  • Compania Naţională Poşta Română sau
  • mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

  • Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)
  • Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

  • transport gratuit – pentru produsele de material didactic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 200 lei (cu TVA inclus)
  • transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 12.000 lei (cu TVA inclus)
  • transport contra cost - pentru comenzi a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus

Observatii importante:

  • Pentru comenzile care conţin produse cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 12.000 lei (cu TVA inclus).
  • Pentru comenzile mai mici de 12.000 lei (cu TVA inclus) şi care conţin produse cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor

In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 20 lei, daca valoarea comenzii este sub 200 lei. Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 20 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.