Cosul este gol

Interfața EasySense 3Link

5540
Disponibil
Interfața EasySense 3Link
958.00 lei TVA inclus
Disponibil
+
Scurta descriere
Interfața 3Link oferă o soluție convenabilă pentru racordarea de până la 3 senzori la un PC.

Detalii produs

Interfața 3Link este o soluție ce oferă 3 intrări pentru senzori SmartQ, compatibile cu întreaga gamă de senzori SmartQ (analogice și digitale). Este alimentată prin intermediul portului USB al calculatorului. Reprezintă o soluție ieftină pentru experimentele desfășurate în sala de clasă, folosind un PC.

Interfața 3Link USB:

Interfața 3Link este capabilă de o capturare rapidă a datelor (50.000 de eșantionari pe secundă pentru fiecare canal), măsurători de timp folosind 2 intrări digitale (A și B) și permite achiziția de date experimentale generale prin conectarea sa la calculator.

 

Facilități:

Conexiune USB la calculator

Intrări pentru 3 senzori

Rezoluție ADC 12 bit/1mV

Capturare rapidă a datelor 50.000 eșantionări pe sec.

Suport gratuit pe durata de viață a produsului

Măsurări digitale de timp de la A la B, cu o precizie de 4 microsecunde

Autoidentificare și calibrare a senzorilor SmartQ

 

 

 

 

 

 

 Conectivitate USB pentru:

Windows XP

Windows Vista

Windows 7

Winidows 8

 

3Link este livrat cu:

1 x 3Link

1 x cablu mini USB

2 x cablu lung pentru senzori

1 x cablu scurt pentru senzori

Softul gratuit EasySense pentru PC – versiune completă, licență de site.

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate cu :

  • firma de curierat rapid,
  • Compania Naţională Poşta Română sau
  • mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

  • Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)
  • Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

  • transport gratuit – pentru produsele de material didactic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 200 lei (cu TVA inclus)
  • transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 12.000 lei (cu TVA inclus)
  • transport contra cost - pentru comenzi a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus

Observatii importante:

  • Pentru comenzile care conţin produse cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 12.000 lei (cu TVA inclus).
  • Pentru comenzile mai mici de 12.000 lei (cu TVA inclus) şi care conţin produse cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor

In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 20 lei, daca valoarea comenzii este sub 200 lei. Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 20 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.