Cosul este gol

Joc educativ 3D - Roti de fier- clasa a III-a / clasa a IV-a

CP-CD94
Disponibil
34.00 lei TVA inclus
Disponibil
+
Scurta descriere
Jocul educativ 3D "Roţi de fier” este o incitantă provocare în universul educaţiei distractive.

Jocul educativ 3D "Roţi de fier” este o incitantă provocare în universul educaţiei distractive.

Jucătorul are un oraş pe care trebuie să-l dezvolte făcând comerţ cu celelalte 6 oraşe. Acestea sunt: Oraşul Hamburger (oraş specializat în produse alimentare), Oraşul Cârpeni (oraş specializat în produse de îmbrăcăminte şi încălţăminte), Oraşul Ţiţeşti (oraş specializat în produse petroliere şi alte resurse energetice), Oraşul Pietrova (oraş specializat în materiale de construcţii), Oraşul Tranzistoria (oraş specializat în tehnologie şi maşini) și Oraşul Ka-Buum (oraş specializat în produse chimice).

La început jucătorul are un tren mai vechi, care consumă mai mult combustibil, poate transporta greutăţi mai mici, având o viteză mai mică. Dacă jucătorul este însă un bun manager, poate câştiga mai mulţi bani într-un timp mai scurt, consultând lista cu misiuni şi acceptând una dintre ele, pe care o consideră mai profitabilă. Nu trebuie uitată alimentarea cu combustibil a trenului şi satisfacerea nevoilor propriului oraş.
Jucătorul poate să-şi îmbunătăţească trenul cu banii câştigaţi, adică: să-şi mărească viteza, să frâneze mai bine, să consume mai puţin combustibil, să transporte greutăţi mai mari. Când are economisiţi 455.000 de edu bănuţi, poate să-şi achiziţioneze un nou tren. Pentru a-l putea conduce însă este nevoit să câştige licenţa de transport pentru acesta. Astfel va primi un test interdisciplinar de 10 întrebări, iar pentru a fi declarat admis este nevoie să răspundă corect la cel puţin 8 întrebări. Şi acest nou tren poate fi îmbunătăţit, la fel ca şi ultimul tren, care este şi cel mai modern şi mai rapid. Acesta din urmă poate fi cumpărat cu 958.000 de edu bănuţi.
În permanenţă jucătorul se poate compara cu ceilalţi jucători, având şi un grup de prieteni în lista sa. Astfel poate să vizualizeze şi să compare: numărul de locuitori ai oraşului său cu al celorlalţi, calităţile trenurilor, kilometri parcurşi şi timpul în care s-a reuşit respectiva performanţă.

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate cu :

  • firma de curierat rapid,
  • Compania Naţională Poşta Română sau
  • mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

  • Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)
  • Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

  • transport gratuit – pentru produsele de material didactic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 200 lei (cu TVA inclus)
  • transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 12.000 lei (cu TVA inclus)
  • transport contra cost - pentru comenzi a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus

Observatii importante:

  • Pentru comenzile care conţin produse cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 12.000 lei (cu TVA inclus).
  • Pentru comenzile mai mici de 12.000 lei (cu TVA inclus) şi care conţin produse cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor

In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 20 lei, daca valoarea comenzii este sub 200 lei. Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 20 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.