Cosul este gol

Joc interactiv - Matematica distractiva

LER 0047
Disponibil
Joc interactiv - Matematica distractiva
253.00 lei TVA inclus
Disponibil
+
Scurta descriere
Covoraşul are trei jocuri diferite incluse, fiecare cu câte două nivele diferite ca dificultate şi cunoştinte solicitate, având un diametru de 86 cm şi necesitând doar 3 baterii AA, care nu sunt incluse.

Vârsta recomandată 4 - 8 ani
Jocul Matematica distractivă are doua setări ale nivelului de dificultate în fiecare din cele trei zone ale covoraşului: numere şi numărători, adunare şi scădere.
Covoraşul are trei jocuri diferite incluse, fiecare cu câte două nivele diferite ca dificultate şi cunoştinte solicitate, având un diametru de 86 cm şi necesitând doar 3 baterii AA, care nu sunt incluse.
Jucătorii începători ar trebui să înceapă cu jocuri de nivelul 1. Jocurile de nivelul 2 sunt proiectate să fie mai provocatoare prin concentrarea pe capacităţi mai avansate în matematică. Jocul îşi măreşte ritmul pe măsură ce scorul devine mai mare.
Pot participa un jucător sau mai mulţi. Mai întâi aşezaţi covoraşul pe podea.
Porniţi covoraşul, setaţi nivelul de dificultate şi apoi alegeţi un joc.
Jocul cu întrebări începe atunci când covoraşul spune un număr sau o ecuaţie. Jucătorul alege răspunsul la întrebare călcând pe un număr de pe covoraş.
Fiecare joc de matematică distractivă este cronometrat.
Jucătorul trebuie să răspundă înainte de expirarea timpului, altfel înseamnă că a greşit întrebarea. După fiecare trei răspunsuri corecte, timpul de răspuns este redus şi ticăitul accelerează.
În orice moment din timpul jocului, jucătorii pot auzi întrebarea din nou, călcând pe tasta pentru repetare. Jucătorul are două şanse pentru a răspunde la fiecare întrebare corect. Jocul se termină după ce se dau trei răspunsuri greşite sau dacă expiră timpul. Scorul jucătorului este atunci anunţat.
Pentru a auzi scorul din nou, apăsaţi tasta pentru repetare de pe covoraş. Pentru a începe un nou joc, apăsaţi pe număr, pe tasta de adunare sau scădere de pe covoraş. Jucaţi din nou şi încercaţi să obtineţi cel mai mare scor!
Se utilizează în cadrul jocurilor şi activităţilor didactice alese, la sector Ştiinţă, în grupuri mici sau individual.

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate cu :

  • firma de curierat rapid,
  • Compania Naţională Poşta Română sau
  • mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

  • Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)
  • Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

  • transport gratuit – pentru produsele de material didactic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 200 lei (cu TVA inclus)
  • transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 12.000 lei (cu TVA inclus)
  • transport contra cost - pentru comenzi a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus

Observatii importante:

  • Pentru comenzile care conţin produse cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 12.000 lei (cu TVA inclus).
  • Pentru comenzile mai mici de 12.000 lei (cu TVA inclus) şi care conţin produse cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor

In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 20 lei, daca valoarea comenzii este sub 200 lei. Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 20 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.