Cosul este gol

Lectii Interactive Liceu- Geografie Vol. 2

- 11%
Geo-CD2
Disponibil
47.00 lei 42.00 lei TVA inclus
Disponibil
+
Scurta descriere
Lectii geografie multimedia-CD educational, 3D, interactiv

Lumea care ne inconjoara se afla intr-o continua schimbare. Invatati sa va orientati pe harta cu ajutorul busolei si sa gasiti drumul optim.

Descoperiti , folosind acest CD, de ce se produc eruptiile vulcanice, tsunami, mareele, eclipsele, inundatiile, cutremurele; care este mecanismul efectului de sera, cum se previn alunecarile de teren si cum s-au format muntii si pesterile.

Fie ca dureaza cateva fractiuni de secunda sau miliarde de ani, toate aceste fenomene si procese pot fi vizualizate, repetate si analizate in detaliu pentru o mai buna intelegere. Lectiile interactive de geografie contin: 146 de ecrane de studiu, 164 de ferestre de detaliu, 99 de animatii multimedia

Cuprins Geografie Volumul 2 ? Apele subterane o Apele subterane o Cercetarea apelor subterane o Gradientul hidraulic o Fixarea cunostintelor

- Formarea pesterilor o Formarea pesterilor o Fixarea cunostintelor

- Orientarea cu harta si busola o Orientarea cu harta si busola o Constructia hartii o Scara hartii o Masurarea distantelor pe harti o Masurarea distantelor - interactiv o Busola o Localizarea

- Relieful eolian o Coraziunea si Eroziunea diferentiala o Formarea "Babelor"

- Tasarea si sufoziunea o Tasarea o Sufoziunea.

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate cu :

  • firma de curierat rapid,
  • Compania Naţională Poşta Română sau
  • mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

  • Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)
  • Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

  • transport gratuit – pentru produsele de material didactic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 200 lei (cu TVA inclus)
  • transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 12.000 lei (cu TVA inclus)
  • transport contra cost - pentru comenzi a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus

Observatii importante:

  • Pentru comenzile care conţin produse cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 12.000 lei (cu TVA inclus).
  • Pentru comenzile mai mici de 12.000 lei (cu TVA inclus) şi care conţin produse cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor

In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 20 lei, daca valoarea comenzii este sub 200 lei. Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 20 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.