Cosul este gol

Livrare

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate cu :

- firma de curierat rapid (FanCourier),

- Compania Naţională Poşta Română sau

- mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).


Termene de livrare:

a) Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)

b) Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.


Tarife transport pe teritoriul Romaniei (*):

a) pentru produsele de material didactic

- transport gratuit – pentru comenzile de material didactic, dacă valoarea depăşeşte suma de 200 lei si livrarea se face in localitati fara km externi pentru curier

- transport contra cost - pentru comenzi a căror valoare este mai mică decât 200 lei sau livrarea se face in localitati cu km externi pentru curier

b) pentru produsele de mobilier

- transport gratuit – dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 12.000 lei + TVA

- transport contra cost - pentru comenzi a căror valoare este mai mică decât 12.000 lei + TVA


(*) Observatii importante:

- comanda minima este de 200 lei

- pentru comenzile a caror transport nu este gratuit, reprezentantii nostri va vor contacta prin email, SMS sau telefon pentru a va comunica valoarea acestuia si doar dupa ce obtinem acordul Dvs. vom procesa comanda depusa

- Pentru comenzile care conţin produse cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 12.000 lei + TVA.

- Pentru comenzile mai mici de 12000 lei + TVA şi care conţin produse cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor

- In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 20 lei, daca valoarea comenzii este sub 200 lei.

- Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 20 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

- De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.


Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.


In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.


Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.


Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.