Cosul este gol

Masa De Laborator Teta - 2 Elevi

LAB-29
Disponibil
605.00 lei TVA inclus
Disponibil
+
Scurta descriere
Masa este destinata atat pentru laboratoarele de stiinte: fizica, chimie, biologie, ecologie, cat si pentru cabinetele scolare de istorie, geografie, limba romana, limbi straine, etc.Dimensiuni (Lxlxh) 1200x600x800mm, pentru 2 locuri Blat PAL culori standard (fag, stejar, cires), placa frontala din Pal (fag, stejar, cires), schelet metalic ALB sau GRI, pret : 605 TVA inclus Blat termorezistent, placa frontala din Pal (fag, stejar, cires), schelet metalic ALB sau GRI, pret : 822 TVA inclus Pentru alte dimensiuni si nuante, vă rugăm să ne contactați pentru oferta personalizată.

Obs: Comanda minima este de 5 bucati

Caracteristici:

Blatul este realizat din PAL melaminat de 18 m. Structura metalica este vopsita in camp electrostatic. Reperele din PAL melaminat sunt de 18 mm grosime, cantuite cu cant ABS. Masa este prevazuta cu piciorusele metalice reglabile pe inaltime si pe suprafata pardoselii; picioarele metalice sunt prevazute cu talpi antiderapante pentru protejarea pardoselii.
Dimensiuni (Lxlxh) 1200x600x800mm, pentru 2 locuri

Blat PAL culori standard (fag, stejar, cires), placa frontala din Pal (fag, stejar, cires), schelet metalic ALB sau GRI, pret : 605 TVA inclus
Blat termorezistent,
placa frontala din Pal (fag, stejar, cires), schelet metalic ALB sau GRI, pret : 822 TVA inclus

Masa este destinata atat pentru laboratoarele de stiinte: fizica, chimie, biologie, ecologie, cat si pentru cabinetele scolare de istorie, geografie, limba romana, limbi straine, etc.

Mesele cu blat din PAL melaminat se pot utiliza in laboratoarele de fizica, in cele de informatica sau in cabinetele scolare, deoarece optional pot fi utilate cu prize de alimentare, treceri cablu sau alte accesorii necesare desfasurarii activitatilor educationale.

Cele cu blat termorezistent sunt destinate laboratoarelor de chimie si biologie, unde suprafata de lucru trebuie sa indeplineasca conditii specifice, de rezistenta la caldura, la actiunea agentilor chimici si zgarieturi.

Observatie: scaunele nu sunt incluse in pret. Ele se pot achizitiona separat.

Avantaje:
• grad de fiabilitate si rezistenta ridicat, avand o durata de utilizare indelungata
• constructie ergonomica ce permite o pozitie corecta a corpului
• cantuirea se face cu utilaje de ultima generatie (canturile nu se desprind in timp)
Pentru alte dimensiuni si nuante, vă rugăm să ne contactați pentru oferta personalizată.

Obs: Comanda minima este de 5 bucati

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate cu :

  • firma de curierat rapid,
  • Compania Naţională Poşta Română sau
  • mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

  • Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)
  • Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

  • transport gratuit – pentru produsele de material didactic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 200 lei (cu TVA inclus)
  • transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 12.000 lei (cu TVA inclus)
  • transport contra cost - pentru comenzi a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus

Observatii importante:

  • Pentru comenzile care conţin produse cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 12.000 lei (cu TVA inclus).
  • Pentru comenzile mai mici de 12.000 lei (cu TVA inclus) şi care conţin produse cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor

In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 20 lei, daca valoarea comenzii este sub 200 lei. Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 20 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.