Cosul este gol

Masa DYNA Trapez - Modulara - Colaborativa - Stivuibila

MS-1231
Disponibil
572.00 lei 515.00 lei TVA inclus
Momentan Indisponibil
Scurta descriere
Înfloriți în colaborare! Nu este nevoie să alegeți între un spațiu special de predare și stilul de învățare colaborativă. Aceste mese folosesc foarte eficient spațiul oricărei săli de clasă. Mai mulți elevi nu mai înseamnă mai puțin spațiu.

Masa stivuibilă Dyna Trapez este robustă, cu 4 picioare, ideală pentru mediile de învățare colaborativă.

- Produs conceput și destinat uzului școlar, respectând cele mai moderne standarde de predare;

- Băncile Dyna Trapez se livrează parțial montate, necesitând montarea facilă a blatului;

- Garanție Eduvolt – 2 ani

- Comanda minimă pentru lansare în producție este de 30 bucăți


Caracteristici tehnice:

Înfloriți în colaborare! Nu este nevoie să alegeți între un spațiu special de predare și stilul de învățare colaborativă. Aceste mese folosesc foarte eficient spațiul oricărei săli de clasă. Mai mulți elevi nu mai înseamnă mai puțin spațiu.

Prin forma ei trapezoidală, masa Dyna Trapez se grupează ușor pentru a forma o serie de configurații modulare de învățare colaborativă care oferă o experiență interactivă de învățare deosebită. Discuțiile de la clasă care au loc la mesele de învățare colaborativă îi provoacă pe elevi să intre în roluri de lideri în management. Ei formulează subiecte, pun întrebări, dobândesc înțelegere și ajung la un consens.

Mesele pentru elevi Dyna Trapez creează un mediu de învățare cooperativ, plin de entuziasm și de substanță atât pentru elevi, cât și pentru școală - toți participând la o experiență de colaborare mai bogată, mult superioară învățării mecanice.

Mesele Dyna Trapez dispun de un blat trapez, gata pentru utilizare independent, sau într-o serie de grupări mici care pot fi aranjate în zbor. Cele două rotile din față permit mutarea ușoară a băncii. Aceasta este realizată dintr-o structură metalică robustă, sudată 3D, din țeavă rotundă de Ø42mm și vopsită în câmp electrostatic, cu finisaj gri deschis.

Prin forma lor constructivă, mesele Dyna Trapez pot fi stivuite, eliberând spațiul rapid pentru activități dinamice.

Blatul este realizat din Lemn Stratificat Melaminat de 18mm grosime, extrem de solid, cu muchii rotunjite și lăcuite.

Dimensiuni:

- Dimensiuni DYNA Trapez (Lxlxh): 1200x500x750mm

Culori:
- Structură metalică: gri deschis
- Blat - Lemn Stratificat Laminat: fag
Pentru alte culori vă rugăm să solicitați ofertă personalizată

Observație: Comanda minimă pentru lansare în producție este de 30 bucăți

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate cu :

  • firma de curierat rapid,
  • Compania Naţională Poşta Română sau
  • mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

  • Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)
  • Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

  • transport gratuit – pentru produsele de material didactic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 200 lei (cu TVA inclus)
  • transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 12.000 lei (cu TVA inclus)
  • transport contra cost - pentru comenzi a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus

Observatii importante:

  • Pentru comenzile care conţin produse cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 12.000 lei (cu TVA inclus).
  • Pentru comenzile mai mici de 12.000 lei (cu TVA inclus) şi care conţin produse cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor

In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 20 lei, daca valoarea comenzii este sub 200 lei. Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 20 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.