Cosul este gol

Interfete Digitale - experimente STEAM stiinte

Interfetele digitale pentru colectarea datelor sunt ceea ce aveti nevoie pentru a ajuta copiii sa se familiarizeze cu folosirea tehnologiei intr-un experiment!

-material didactic interactiv

- experimente STEAM stiinte, Data Harvest, laboratoare moderne

Pret la cerere
Softul GRATUIT EasySense aduce atât de multe facilități și versatilitatea sa transformă radical întregul proces de achiziție de date.

Pret la cerere
Concepută pentru a stoca și a încărca simultan maxim 5 DataLoggere VISION / VISION Wi-Fi. Loggere-le sunt depozitate comod și în siguranță în tava de depozitare cu capac, tip Gratnells.

Pret la cerere
Tavă de stocare cu 5 Stații de încărcare V-Log. Concepută pentru a stoca și a încărca simultan maxim 5 DataLogger-e V-Log / V-Log Wi-Fi. Loggere-le sunt depozitate comod și în siguranță în tava de depozitare cu capac tip Gratnells.

Pret la cerere
Interfața 3Link oferă o soluție convenabilă pentru racordarea de până la 3 senzori la un PC.

Pret la cerere
5 interfețe VISION Data Logger (USB) + Încărcător. Pachet de 5 buc. DataLogger-e EasySense VISION livrate într-o cutie de depozitare ce conține și alimentatorul.

Pret la cerere
5 interfețe EasySense VISION WiFi + Incărcător. Pachet de 5 buc. DataLogger-e EasySense VISION WiFi livrate într-o cutie de depozitare ce conține și alimentatorul.

Pret la cerere
5 Interfețe V-Log4 USB livrate într-o cutie de plastic ce conține și alimentatorul.

Pret la cerere
5 Interfețe V-Log4 WiFi livrate într-o cutie de plastic ce conține și alimentatorul.

Pret la cerere
5 Interfețe V-Log8 USB livrate într-o cutie de plastic ce conține și alimentatorul.

Pret la cerere
5 Interfețe V-Log8 WiFi livrate într-o cutie de plastic ce conține și alimentatorul.

474.00 lei
Interfața 1Link oferă o soluție foarte ieftină, ideală pentru acele aplicații ce necesită racordarea la calculator a unui singur senzor.

581.00 lei
Un set de 6 activități interactive dezvoltate să sprijine predarea schemei de studiere a științelor primare, pentru anul 4 de studiu

581.00 lei
Anul 5 de studiu al științelor interactive cuprinde o colecție de programe educaționale concepute să sprijine predarea schemei de studiere a științelor pentru anul 5 de studiu.

957.00 lei
Soluția ieftină pentru înregistrarea datelor experimentale de bază. Acum având și compatibilitate cu iPad. Poate partaja informațiile de pe un PC pe mai multe iPad-uri.

958.00 lei
Interfața 3Link oferă o soluție convenabilă pentru racordarea de până la 3 senzori la un PC.

1,442.00 lei
O soluție ieftină de interfață pentru achiziția de date pe 4 canale, comandabile de la distanță.
1 2