Cosul este gol

Interfete Digitale - experimente STEAM stiinte

Interfetele digitale pentru colectarea datelor sunt ceea ce aveti nevoie pentru a ajuta copiii sa se familiarizeze cu folosirea tehnologiei intr-un experiment!

-material didactic interactiv

- experimente STEAM stiinte, Data Harvest, laboratoare moderne

10,398.00 lei
O soluție ieftină de interfață pentru achiziția de date pe 8 canale, comandabile de la distanță, având și 4 senzori integrați, având conectivitate USB și Wi-Fi, integrată, ce oferă toate facilitățile de care aveți nevoie la un preț imbatabil!

10,156.00 lei
O soluție foarte utilă ce se compune din logger-e Data Harvest, senzori și alte lucruri utile! Cumpărând acest pachet veți economisi 15%.

8,657.00 lei
O soluție ieftină de interfață pentru achiziția de date pe 4 canale, comandabile de la distanță, având conectivitate USB și Wi-Fi, integrată, oferă toate facilitățile de care aveți nevoie la un preț imbatabil!

8,222.00 lei
Având senzori integrați, conectivitate USB și opțional și Wi-Fi, interfața V-8Log oferă toate facilitățile de care aveți nevoie la un preț imbatabil! O soluție ieftină de interfață pentru achiziția de date pe 8 canale, comandabile de la distanță, având și

6,481.00 lei
Având senzori integrați, conectivitate USB și opțional și Wi-Fi, interfața V-Log4 oferă toate facilitățile de care aveți nevoie la un preț imbatabil! O soluție ieftină de interfață pentru achiziția de date pe 4 canale, comandabile de la distanță.

4,305.00 lei
Soluția ieftină pentru înregistrarea datelor experimentale de bază. Economisiți 10 % cu acest pachet economic de 5 bucăți de DataLoggere EasySense Vu. Acum având și compatibilitate cu iPad. Poate partaja informațiile de pe un PC pe mai multe iPad-uri.

3,376.00 lei
Toate facilitățile combinației VISION și conexiunea wireless de rețea, la mai multe iPad-uri, sunt disponibile ca o soluție integrată de învățământ colaborativ prin intermediul softului GRATUIT EasySense.

2,892.00 lei
EasySense VISION înlocuiește complet soluția clasică de combinație dintre un PC și un Logger sau o interfață și oferă astfel o soluție de reducere a costurilor!

2,312.00 lei
O soluție ieftină de interfață pentru achiziția de date pe 8 canale, comandabile de la distanță, având și 4 senzori integrați, având conectivitate USB și Wi-Fi, integrată.

1,925.00 lei
O soluție ieftină de interfață pentru achiziția de date pe 4 canale, comandabile de la distanță, având conectivitate USB și Wi-Fi, integrată.

1,829.00 lei
O soluție ieftină de interfață pentru achiziția de date pe 8 canale, comandabile de la distanță, având și 4 senzori integrați.

1,442.00 lei
O soluție ieftină de interfață pentru achiziția de date pe 4 canale, comandabile de la distanță.

958.00 lei
Interfața 3Link oferă o soluție convenabilă pentru racordarea de până la 3 senzori la un PC.

957.00 lei
Soluția ieftină pentru înregistrarea datelor experimentale de bază. Acum având și compatibilitate cu iPad. Poate partaja informațiile de pe un PC pe mai multe iPad-uri.

581.00 lei
Un set de 6 activități interactive dezvoltate să sprijine predarea schemei de studiere a științelor primare, pentru anul 4 de studiu

581.00 lei
Anul 5 de studiu al științelor interactive cuprinde o colecție de programe educaționale concepute să sprijine predarea schemei de studiere a științelor pentru anul 5 de studiu.

474.00 lei
Interfața 1Link oferă o soluție foarte ieftină, ideală pentru acele aplicații ce necesită racordarea la calculator a unui singur senzor.

Pret la cerere
Softul GRATUIT EasySense aduce atât de multe facilități și versatilitatea sa transformă radical întregul proces de achiziție de date.

Pret la cerere
Concepută pentru a stoca și a încărca simultan maxim 5 DataLoggere VISION / VISION Wi-Fi. Loggere-le sunt depozitate comod și în siguranță în tava de depozitare cu capac, tip Gratnells.

Pret la cerere
Tavă de stocare cu 5 Stații de încărcare V-Log. Concepută pentru a stoca și a încărca simultan maxim 5 DataLogger-e V-Log / V-Log Wi-Fi. Loggere-le sunt depozitate comod și în siguranță în tava de depozitare cu capac tip Gratnells.

Pret la cerere
Interfața 3Link oferă o soluție convenabilă pentru racordarea de până la 3 senzori la un PC.

Pret la cerere
5 interfețe VISION Data Logger (USB) + Încărcător. Pachet de 5 buc. DataLogger-e EasySense VISION livrate într-o cutie de depozitare ce conține și alimentatorul.

Pret la cerere
5 interfețe EasySense VISION WiFi + Incărcător. Pachet de 5 buc. DataLogger-e EasySense VISION WiFi livrate într-o cutie de depozitare ce conține și alimentatorul.

Pret la cerere
5 Interfețe V-Log4 USB livrate într-o cutie de plastic ce conține și alimentatorul.

Pret la cerere
5 Interfețe V-Log4 WiFi livrate într-o cutie de plastic ce conține și alimentatorul.

Pret la cerere
5 Interfețe V-Log8 USB livrate într-o cutie de plastic ce conține și alimentatorul.

Pret la cerere
5 Interfețe V-Log8 WiFi livrate într-o cutie de plastic ce conține și alimentatorul.