Cosul este gol

Softuri pentru Limbi Straine si Alte Discipline

EduVolt susține învățarea inteligentă și interactivă! Lectiile moderne se fac utilizând softuri educaționale, filme educative și documentare, pe care noi le punem la dispoziția cadrelor didactice (fiind special concepute de către specialiști în fiecare domeniu).

Gama de softuri educaționale se împarte în: softuri educaționale pentru clase primare, softuri educaționale pentru gimnaziu și softuri educaționale pentru liceu.

Fiecare soft educațional se pliază pe programa școlară și reprezintă o alternativă plăcută și interactivă de predare și învățare la: matematică, geografie, biologie, chimie, istorie, fizică, limba română, etc.


438.00 lei

Softuri teste evaluare


324.00 lei
Simulator teste evaluare IQ si rezultate-CD interactiv

299.00 lei
Componentă a grupajului UnivTest, aplicaţia UnivTest Evaluator este un excelent instrument de valorificare a testelor realizate cu UnivTest Generator....

75.00 lei
AUREL VLAICU Descriere: Aurel VLAICU, un ICAR deasupra Carpaţilor… Film biografic dedicat lui Aurel Vlaicu (1982-1913), inginer, inventator şi pilot,...

62.00 lei
CD interactiv religie-povestiri biblice Noul Testament cls.I

55.00 lei
Curs interactiv de engelza pentru toti : gramatica, literatura

55.00 lei
Culegere de teste pentru determinarea IQ

50.00 lei
Ghid pregătire-evaluare din culegerea “English for all of us”

45.00 lei
Culegere Economie pentru liceu

40.00 lei
Ghid pregătire-evaluare – Economie Bacalaureat (1000 teste)

29.00 lei
Engleza/Franceza ca un joc – partea a II-a -clasele I-IV

22.00 lei

Limba germană poate fi învățată într-un mod plăcut și distractiv cu noul pachet educațional ”Zauberhaftes Deutsch” (comunicare în limba germană pentru începători), alcătuit dintr-o revistă (92 de pagini color) și un CD (soft educațional).