Cosul este gol
Filtreaza dupa Filtreaza dupa

Materiale Didactice Clasa Pregatitoare

O veritabilă acomodare cu un mediul şcolar nu se poate face decât în acel mediu, unde copilul dispune de un timp important pentru a se obişnui cu colegii, cu doamna învăţătoare, cu clădirea şcolii, cu programul şcolar. Nevoile de învăţare ale copiilor la această vârstă se manifestă prin joc, deci încurajaţi-i să înveţe lucruri noi, cu ajutorul resurselor educaţionale pentru clasa pregătitoare, de la Eduvolt.

Gama de material didactic pentru clasa pregatitoare cuprinde: seturi magnetice pentru matematica (pentru numarare si calculare), roata distractiva- SpinZone, ceas magnetic pentru tabla, covorase pentru activitati, diverse seturi cu litere magnetice, seturi magnetice cu numere, litere tactile, cifre tactile, set pentru construirea literelor, set pentru construirea cifrelor, jocuri educative cu litere, jocuri educative cu cifre, seturi pentru activitati matematice, jocuri pentru construit cuvinte, jocuri domino, cuburi alfabet, etc.

Aceste materiale didactice ofera posibilitatea invatarii prin joaca, metoda fiind stimulativă și creativă si se pretează la nivelul de înțelegere al copiilor. Materialele educative folosite îi ajută pe elevii de clasa pregatitoare să învețe lucruri destul de complicate printr-o metodă facilă pentru ei.

Utilizand acest tip de resurse educationale pentru clasa pregatitoare, predarea va fi mult mai interesanta iar elevii se vor implica activ la clasa!

502.00 lei 476.00 lei

Matematica distractiva- imagini magnetice pentru numarare si calculare - Imaginile sunt imprimate pe placute rezistente de 4 mm si sunt laminate. Spatele placutelor este prevazut cu magnet.


272.00 lei 247.00 lei
Acest set transforma activitatile clasice in activitati interactive, implicand intreaga clasa!!! Setul include o roată magnetică de 40 cm si 3 carduri pentru aplicaţii, împărţite în spaţii de lucru. Roata se aplica magnetic pe orice suprafata metalica.

118.00 lei
Transformă instantaneu tabla de scris într-un joc interactiv cu ajutorul acestui joc incitant!Setul include o roată distractivă pe care o poţi personaliza.
Rotitorul măsoară 27.5cm.

163.00 lei
Transformă tabla de scris într-un ceas gigant şi întreaga clasă îl va putea vizualiza. Ceasul este prevăzut cu două ace care pot fi mutate de elevi în funcţie de ora dorită. Numerele dispuse pe suprafaţa ceasului sunt magnetice.

246.00 lei
Copiii se pot juca pe acest covoraş cu ceas arătând cât este ora prin mişcarea acelor ceasului. Aceast joc reprezintă o modalitate eficientă de îmbunătăţire a cunoştinţelor privind recunoaşterea orelor şi minutelor.

230.00 lei
Setul include 8 jocuri chinestezice diferite, precum şi 5 cuburi gonflabile cu imagini, 28 de markere pentru joc şi un ghid de activitate. Covoraşul măsoară 137x137 cm.

128.00 lei
Fiecărui copil îi place să construiască cuvinte simple pe frigider cu litere magnetice. Și aceste litere durabilein plastic sunt viu colorate și mari pentru ca mâinile lor mici să le utilizeze cu ușurință.
Setul contine 40 litere mari. Dimensiunea unei litere: 6 cm

128.00 lei
Fiecărui copil îi place să construiască cuvinte simple pe frigider cu litere magnetice. Și aceste litere durabile in plastic sunt viu colorate și mari pentru ca mâinile lor mici să le utilizeze cu ușurință.

128.00 lei
Mari și luminoşi, aceşti magneţi sunt instrumentul perfect pentru a face cunoştinţă cu numerele și număratoarea! Set de 36 piese, dimensiunea unei piese fiind de 6 cm (30 numere, 6 operații)

110.00 lei
Cuburi din plastic, colorate pentru ordonare după lungime

61.00 lei
Setul include 26 de piese şi un ghid de activitate. Literele măsoară 10cm x 7cm.

264.00 lei 238.00 lei
Învaţă alfabetul construind fiecare literă! Setul include 60 de piese colorate pentru construirea literelor, 13 carduri duble cu activităţi şi un ghid de utilizare.
Piesele permit construirea literelor mici şi mari de tipar.

176.00 lei 168.00 lei
Învaţă cifrele construindu-le! Setul include 30 de piese colorate pentru construirea cifrelor, 5 carduri duble cu activităţi, 20 de piuliţe şi un ghid de utilizare.
Piesele permit construirea fiecărei cifre cuprinse în intervalul 0 - 9.

123.00 lei
Aceste litere colorate sunt ideale pentru învăţarea consoanelor şi a vocalelor. Consoanele sunt colorate cu albastru, iar vocalele cu roşu. Setul include suficiente litere(104 buc) pentru ca elevii să construiască numeroase cuvinte.

135.00 lei
Consoanele sunt colorate cu albastru, iar vocalele cu roşu. Setul include suficiente litere (104 buc) pentru ca elevii să construiască numeroase cuvinte.

857.00 lei
Cutia poveştilor este o colectie de 20 de cutiuţe cu câte 10 personaje diferite, grupate pe 20 de teme.
1 2 3