Cosul este gol

Microscop cu aceesorii si jurnal de activitati

EI-5350
Disponibil
Microscop cu aceesorii si jurnal de activitati
253.00 lei TVA inclus
Disponibil
+
Scurta descriere
Microscop cu jurnal de activităţi - Descoperă cele mai mici detalii cu microscopul ce permite mărirea de până la 400 ori a obiectului expus. Te vor ajuta în observare şi led-urile încorporate ce vor lumina fie de dedesubt, fie de deasupra.

Vârsta recomandată 6-11 ani
Cu acest set poţi avea propriul club de ştiinţă!

Descoperă cele mai mici detalii cu microscopul ce permite mărirea de la 30x până la 400x a obiectului expus.
Te vor ajuta în observare şi led-urile încorporate ce vor lumina fie de dedesubt, fie de deasupra.

Şi pentru că toate informaţiile descoperite sunt extrem de preţioase, ai la dispoziţie şi un jurnal de activităţi de 22 pagini în care poţi nota şi desena.

Setul include: microscop cu jurnal de activităţi si 40 accesorii (spatulă, eprubetă, pensetă, pipetă, bisturiu, tija de amestecare, etichete, flacon specimen s.a.)

Se utilizează în cadrul jocurilor şi activităţilor didactice alese, la sector Ştiinţe, în grupuri mici de copii.
Formează competenţa de explorare şi investigare, prin observarea părţilor componente ale insectelor. Stimulează perceperea organizată, îmbogăţeşte şi activizează vocabularul. Consolidează operaţiile de analiză şi comparaţie. Dezvoltă spiritul de observaţie.

Microscopul funcţionează cu 3 baterii tip AAA, neincluse în pachet.

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate cu :

  • firma de curierat rapid,
  • Compania Naţională Poşta Română sau
  • mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

  • Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)
  • Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

  • transport gratuit – pentru produsele de material didactic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 200 lei (cu TVA inclus)
  • transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 12.000 lei (cu TVA inclus)
  • transport contra cost - pentru comenzi a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus

Observatii importante:

  • Pentru comenzile care conţin produse cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 12.000 lei (cu TVA inclus).
  • Pentru comenzile mai mici de 12.000 lei (cu TVA inclus) şi care conţin produse cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor

In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 20 lei, daca valoarea comenzii este sub 200 lei. Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 20 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.