Cosul este gol
Filtreaza dupa Filtreaza dupa

Banci Scolare

Scriere după dictare, luare de notiţe, lucrări de control, desen și multe altele - toate aceste activități la clasă necesită bănci şcolare robuste, fiabile. De aceea, este important să selectați băncile pentru sala de clasă care se potrivesc nevoilor elevilor. De la clasa pregătitoare până la terminarea liceului, selecția noastră de bănci şcolare este concepută pentru a facilita procesul de învățare.

Daca doriti un mobilier scolar modern, conceput special pentru uzul scolar, cu un design deosebit, rezistent, elegant, fiabil si cu un raport calitate-pret corect, va invitam sa vizitati cu incredere site-ul nostru www.eduvolt.ro, sectiunea Mobilier Scolar !!!!! Specialistii nostri va stau la dispozitie zilnic, in cazul in care aveti intrebari, nelamuriri sau doriti, pur si simplu, sa va sfatuiti cu noi in legatura cu alegerea mobilierului potrivit pentru nevoile Dvs.!

Gama de banci scolare propusa de Eduvolt cuprinde atat banci pentru 1 elev cat si banci pentru 2 elevi. De asemenea, pentru scolile si liceele care au atat clase primare cat si clase de gimnaziu sau de liceu, propunem modele de banci reglabile pe inaltime, care pot fi montate in functie de inaltimea fiecarui elev, astfel incat fiecare scolar sa se simta bine si confortabil in banca lui.

Pentru salile de clasa multifunctionale, propunem bancile scolare stivuibile DELTA. Bancile scolare cu 4 picioare TAKUBO, reprezinta o solutie noua, moderna, ergonomica, fiabila si foarte rezistenta, fiind disponibile in patru variante: banci scolare reglabile si banci scolare fixe, respectiv banci scolare pentru 1 elev sau banci scolare pentru 2 elevi.

O noutate pe care dorim sa o aducem in prim plan este posibilitatea de a achizitiona banci scolare cu blatul realizat din WERZALIT - blat care are forma dreptunghiulara, cu colțuri rotunjite si suport pentru instrumente de scris – soluția revoluționară, fără îmbinări, cu o suprafață turnată, de înaltă calitate, deosebit de rezistentă la uzură, umezeală, căldură (chiar și arsuri) și chimicale. Este igienic și ușor de curățat.