Cosul este gol
Filtreaza dupa Filtreaza dupa

Mobilier Scolar

Doriti un mobilier scolar modern, conceput special pentru uzul scolar, cu un design deosebit, rezistent, elegant, fiabil si cu un raport calitate-pret corect?

Va invitam sa vizitati cu incredere site-ul nostru www.eduvolt.ro, sectiunea Mobilier Scolar !!!!! Specialistii nostri va stau la dispozitie zilnic, in cazul in care aveti intrebari, nelamuriri sau doriti, pur si simplu, sa va sfatuiti cu noi in legatura cu alegerea mobilierului potrivit pentru nevoile Dvs.!

Aceasta categorie cuprinde produse de mobilier școlar și de birou - proiectate modular - realizate din materiale lemnoase moderne și în combinație cu structuri metalice și accesorii de mobilier de ultimă generație.

Mobilierul scolar prezentat in aceasta sectiune cuprinde: banci scolare individuale, banci scolare pentru doi elevi, seturi de mobilier scolar individuale, seturi de mobilier scolar duble, scaune elev fixe, scaune scolare reglabile pe inaltime, catedre scolare pentru profesori, dulapuri pentru material didactic, rafturi si dulapuri pentru biblioteci, cuiere pentru sala de clasa, mobilier pentru laboratoarele scolare (atat pentru laboratoarele de informatica sau laboratoarele de stiinte: fizica, chimie, biologie, ecologie, cat si pentru cabinetele scolare de istorie, geografie, limba romana, limbi straine, etc.), mobilier scolar pentru laboratorul de informatica, mobilier pentru vestiare scolare, scaune de birou, mobilier pentru sala profesorala, mobilier pentru cantine scolare, mobilier pentru birouri, mobilier pentru internate, mobilier divers la comanda.

Avem seturi de mobilier scolar banca + scaun reglabil pe inaltime sau seturi de mobilier scolar fix. De asemenea, aceste seturi de mobilier pentru scoala pot fi achizitionate pentru unu sau doi elevi.

Gama de produse scolare propusa de firma noastra contine mobilier scolar modern, ergonomic, cu un aspect deosebit, rezistent, inovativ, proiectat special pentru a avea grija de pozitia corecta a corpului elevilor.

Cu ajutorul acestor produse de mobilier scolar puteti utila sali de clasa moderne, dotate la ultimele standarde, viu colorate si luminoase!!! Mobilierul pentru laboratoarele de stiinta sau informatica, dar si mobilierul pentru cabinetele scolare este proiectat cu foarte mare atentie, cu grija la detalii, fiind ergonomic, estetic si cu rezistenta ridicata.

Toate aceste produse de mobilier scolar sunt concepute exclusiv pentru nevoile de utilare specifice școlilor si liceelor.

Recenzii

Date inexistente

Postare noua