Cosul este gol

Mobilier Laboratoare Informatica

Informatica si tehnologia IT fac parte din viata noastra de zi cu zi. Fiind una dintre materiile preferate ale elevilor, informatica are nevoie de cabinete de informatica speciale, unde se vor efectua aplicatiile practice, si de un mobilier de laborator adecvat.

Gama de mobilier pentru laboratorul de informatica este una variata, oferind solutii complete atat in ceea ce priveste mesele de calculator ( mese de calculator pentru un elev sau mese de calculator pentru doi elevi ), cat si catedrele de informatica pentru profesor

Instrumente eficiente pentru fiecare zi de școală și pentru studiul de acasă, practicele mese de calculator sunt soluţii moderne, cu spaţiu util pentru toate echipamentele necesare. Fie ca aveţi nevoie de mese de calculator pentru unul sau doi elevi, catedre pentru laboratorul de informatică sau diverse suporturi multimedia, aici găsiți mobilierul care vi se potriveşte.

Va invitam sa studiati cu atentie mobilierul pentru laboratorul de informatica, conceput special, si va stam la dispozitie pentru a va sfatui in ceea ce priveste selectarea modelelor potrivite, astfel incat acestea sa corespunda cu nevoile Dvs.

465.00 lei

Este destinata pentru laboratoare de informatica, pentru doi elevi, dar poate fi folosita si ca mobilier de birou. 

 


315.00 lei

Masa calculator cu schelet metalic


543.00 lei

Schelet metalic vopsit in câmp electrostatic.


436.00 lei

Este un produs nou, conceput intr-o forma si o combinatie de culori atragatoare, potrivita activitatii pentru care este destinat, respectiv, laboratoarele de informatica din scoli.

Utila pentru un elev.
Dimensiuni de gabarit: 900X600X760mm


674.00 lei

Masa calcuator pentru 2 elevi, moderna, spatioasa si util compartimentata.


591.00 lei
Caracteristici tehnice: Ansamblul este format din 2 mese de calculator si un suport de unitate centrala individual, pe rotile, pentru 2 calculatoare....

327.00 lei
Masa calculator din PAL

762.00 lei

Este un produs nou, conceput intr-o forma si o combinatie de culori eleganta, in aceeasi linie cu cea a meselor de informatica NINA pentru elevi.

Este potrivita atat in sala de clasa cat si intr-un birou.


811.00 lei

Catedra Kara are un design modern, prietenos, potrivit oricarui spatiu de lucru. Catedra este realizata pe schelet metalic si este prevazuta lateral cu un corp suspendat cu 3 sertare. Ea este oferita in doua variante:


544.00 lei 498.00 lei

Catedra este realizata pe cadru metalic complet sudat 3D, din teava rectangulara, vopsita in camp electrostatic. PAL-ul utilizat este melaminat, cu grosime de 18mm si cantuit cu cant ABS. Este prevazuta lateral cu un corp suspendat cu 1 sertar. Este dotata cu picioruse antiderapante care protejeaza pardoseaua.


884.00 lei

Catedra Thales INFO are un design modern, prietenos, ce poate fi adaptata usor oricarui spatiu de lucru. Catedra este realizata pe schelet metalic, din teava rectangulara. Este prevazuta lateral cu un dulapior cu polita interioara, usa si inchidere cu yala, un corp pentru PC si polita mobila pentru tastatura.

Este foarte utila atat in laboratorul de informatica, cat si in sala de clasa sau intr-un birou.


549.00 lei
Caracteristici tehnice: Suport Videoproiector pentr u Tavan: - structura metalica (aluminiu eloxat) - adaptabil pentru toate tipurile de...

724.00 lei

Dimensiuni(Lxlxh): 800x400x1900mm.


790.00 lei

Dimensiuni(Lxlxh): 800x400x1900mm


943.00 lei

Dimensiuni(Lxlxh): 800x400x1900mm.


800.00 lei

Dulapul are doua parti: compartimentul superior cu 2 polite mobile si cu un spatiu cu 2 rafturi, compartimentul inferior cu 2 usi, prevazute cu manere si yala, iar in interior o polita mobila.

1 2