Cosul este gol

Catedre Profesor

Mobilierul scolar modern din sala de clasa trebuie sa fie completat, obligatoriu, de o catedra pe masura! In acest sens va oferim o gama variata de modele de catedre scolare. Unele catedre sunt realizate pe schelet metalic, altele sunt confectionate complet din PAL.

O catedră pentru profesor se distinge prin designul ergonomic şi spaţiul de depozitare suplimentar. Catedrele, de bună calitate, sunt robuste şi sunt disponibile în diferite culori de PAL. Masa permite o poziție de ședere confortabilă în timpul orelor și oferă spațiu suficient pentru produse de birotică şi papetărie, precum şi pentru accesorii utile la predare.

Va invitam sa studiati cu atentie aceste modele de catedre scolare si va stam la dispozitie pentru a va sfatui in ceea ce priveste selectarea de mobilier pentru sala de clasa, astfel incat acesta sa corespunda cu nevoile Dvs.

544.00 lei 498.00 lei

Catedra este realizata pe cadru metalic complet sudat 3D, din teava rectangulara, vopsita in camp electrostatic. PAL-ul utilizat este melaminat, cu grosime de 18mm si cantuit cu cant ABS. Este prevazuta lateral cu un corp suspendat cu 1 sertar. Este dotata cu picioruse antiderapante care protejeaza pardoseaua.


636.00 lei

Catedra START este simpla, are linii drepte si prin aspectul minimalist, acesta pune la dispozitie un cadru de lucru relaxant, usor de adaptat si utilizat in orice ambianta. Ea este realizata integral din PAL melaminat de 18mm. Utilizabila la clasele primare, gimnaziu si liceu.


785.00 lei

Catedra ALFA are un design simplu, prietenos, potrivit oricarui spatiu de lucru. Este realizata din PAL melaminat de 18mm si cantuita cu cant ABS, cu colturile rotunjite la placa superioara. Este prevazuta lateral cu un dulapior cu 3 sertare, cu inchidere centralizata.

Este potrivita atat in sala de clasa cat si intr-un birou.


636.00 lei

Catedra ATLAS are design simplu, prietenos, potrivit oricarui spatiu de lucru. Este realizata pe structura metalica, din teava rectangulara, vopsita in camp electrostatic care sustine un corp realizat din PAL. Utilizabila la clasele primare, gimnaziu si liceu.


758.00 lei

Catedra Lira este eleganta, are linii rotunjite si prin designul ei pune la dispozitie un cadru de lucru relaxant, usor de adaptat si utilizat in orice ambianta.

Catedra este realizata pe structura de schelet metalic. Este prevazuta lateral cu 2 sertare cu maner.

Este potrivita atat in sala de clasa cat si intr-un birou.


592.00 lei

Catedra Thales pentru profesori, pe structura metalica, este practica si ofera confortul necesar oricarui cadru didactic. Se poate folosi si ca mobilier de birou.


906.00 lei

Catedra BIANCA reprezinta o alegere ideala pentru clasele primare, de gimnaziu si liceu, dat fiind aspectul compact si functional. Numarul mare de sertare permite utilizarea biroului de catre mai multe persoane, fara ca acestea sa simta ca impart acelasi spatiul de lucru. Dimensiunea blatului permite pozitionarea unui PC sau a unui laptop.

Este potrivita atat in sala de clasa cat si intr-un birou.


811.00 lei

Catedra Kara are un design modern, prietenos, potrivit oricarui spatiu de lucru. Catedra este realizata pe schelet metalic si este prevazuta lateral cu un corp suspendat cu 3 sertare. Ea este oferita in doua variante:


884.00 lei

Catedra Thales INFO are un design modern, prietenos, ce poate fi adaptata usor oricarui spatiu de lucru. Catedra este realizata pe schelet metalic, din teava rectangulara. Este prevazuta lateral cu un dulapior cu polita interioara, usa si inchidere cu yala, un corp pentru PC si polita mobila pentru tastatura.

Este foarte utila atat in laboratorul de informatica, cat si in sala de clasa sau intr-un birou.


762.00 lei

Este un produs nou, conceput intr-o forma si o combinatie de culori eleganta, in aceeasi linie cu cea a meselor de informatica NINA pentru elevi.

Este potrivita atat in sala de clasa cat si intr-un birou.