Cosul este gol
Filtreaza dupa Filtreaza dupa

Scaune Scolare

Scaunele școlare, oferite de Eduvolt, susțin ergonomic poziția de ședere a copiilor de toate vârstele. Acestea oferă elevilor o experiență confortabilă în timpul orelor. Sunt potrivite uzurii şcolare datorită proprietăţilor solide ale materialelor folosite, încadrându-se ca un mobilier școlar durabil. Pentru o postură sănătoasă sunt recomandate în special, scaunele şcolare reglabile pe înălțime.

Combinand scaunele pentru elevi cu bancile scolare, puteti realiza seturi de mobilier scolar care sa fie in concordanta cu ideea Dvs. privind amenajarea moderna a unei sali de clasa.

In functie de modul de constructie a structurii metalice, va propunem doua modele de scaune pentru elevi: scaune scolare reglabile pe inaltime si scaune scolare fixe. Unele modele de scaune fixe se incadreaza in categoria de scaune scolare stivuibile. Pentru un confort sporit, va oferim inclusiv scaune scolare tapitate. Orice model de scaun poate fi comandat si in varianta tapitata.

De asemenea, pentru scaunele de elevi, exista posibilitatea de a achizitiona sezut si spatar din WERZALIT- nuanta fag, mulate în două plane ergonomice.

Va invitam sa studiati cu atentie aceste modele de scaune scolare si va stam la dispozitie pentru a va sfatui in ceea ce priveste selectarea de mobilier pentru sala de clasa, astfel incat acesta sa corespunda cu nevoile Dvs.

352.00 lei

Scaun scolar reglabil VEGA pentru clasa, cu sezut si spatar din lemn stratificat. Constructie robusta pentru uz intens. Design inovator pentru o sala de clasa moderna.
Utilizabil pentru clasele primare, gimnaziu si liceu


262.00 lei

Scaun scolar reglabil pe inaltime pentru elev START, cu sezut si spatar din lemn stratificat. Constructie robusta pentru uz intens. Design inovator pentru o sala de clasa moderna.
Utilizabil la clasele primare, gimnaziu si liceu.


251.00 lei

Utilizabil pentru gimnaziu si liceu; Conceput in aceeasi linie cu pupitrul SAFIR, avand in partile laterale ale picioarelor o insertie de PAL, care il rigidizeaza, facandu-l mai rezistent.

Dimensiuni(Lxlxh sezut): 400 x 380 x 460mm249.00 lei

Scaun scolar metalic, reglabil pe inaltime, pentru elev, cu sezut si spatar din lemn stratificat. Constructie robusta pentru uz intens. Design inovator pentru o sala de clasa moderna.
Utilizabil la clasele primare, gimnaziu si liceu.


248.00 lei

Scaun scolar pentru clasa, cu sezut si spatar din lemn stratificat. Constructie robusta pentru uz intens.Design inovator pentru o sala de clasa moderna.
Utilizabil la gimnaziu si liceu


246.00 lei

Scaunul este confectionat pe o structura metalica din teava rotunda, vopsita in camp electrostatic, iar sezutul este tip scoica, ergonomic, ceea ce ii confera un plus de confort la utilizare. Dispune de rotile, fiin ideal pentru mediile de învatare colaborativa


214.00 lei

Scaun scolar stivuibil START pentru clasa, cu sezut si spatar din lemn stratificat. Constructie robusta pentru uz intens. Design inovator pentru o sala de clasa moderna.
Utilizabil la clasele primare, gimnaziu si liceu.


259.00 lei 209.00 lei

Scaunul dispune de o structură metalică elegantă și rezistentă, confecționată din țeavă rotundă solidă, cu perete de 2mm, vopsită în câmp electrostatic, iar sezutul robust este de tip scoică, ergonomic, ceea ce îi conferă un plus de confort la utilizare


245.00 lei 199.00 lei

Scaunul este confectionat pe o structură metalică din țeavă rotundă vopsită în câmp electrostatic, iar șezutul foarte rezistent este tip scoică, ergonomică, ceea ce îi conferă un plus de confort la utilizare


196.00 lei

Scaunul este confectionat dintr-un schelet metalic din teava rotunda nichelata, iar sezutul este tip scoica, ergonomic, ceea ce ii confera un plus de confort la utilizare. Ideal pentru cantine, laboratoare, sali de asteptare, camine.


194.00 lei

Scaun tapitat pentru clasa sau birou, cu un design elegant, cu sezut si spatar din lemn stratificat, tapitat cu piele ecologica sau stofa. Constructie robusta pentru uz intens.

Cantitatea minima pentru "Scaun tapitat ISO+2" este 15.


193.00 lei

Scaun scolar cu inaltime fixa, pentru clasa, cu sezut si spatar din lemn stratificat. Constructie robusta pentru uz intens. Design inovator pentru o sala de clasa moderna.
Utilizabil pentru clasele primare, gimnaziu si liceu


172.00 lei

Scaun tapitat pentru clasa sau birou, cu schelet nichelat-cromat, cu sezut si spatar din lemn stratificat, tapitat cu piele ecologica sau stofa. Constructie robusta pentru uz intens.

Utilizabil la clasele primare, gimnaziu si liceu.

Cantitatea minima pentru "Scaun tapitat LEDA - schelet metalic nichelat - cromat " este 10.


180.00 lei 154.00 lei

Scaunul INCA estre o solutie robusta si rezistenta la solicitarile uzului scolar. Structura metalica are o un design special, prin forma ei conferind o rezistenta sporita. Aceasta este confectionata din teava ovala vopsita in camp electrostatic si include un puternic cadru metalic sub sezut, intreaga structura fiind sudata 3D. Sezutul si spatarul sunt confectionate dintr-un plastic extrem de rezistent si includ perna de aer.

Cantitatea minima pentru "Scaun scolar INCA" este 15.


148.00 lei

Scaun scolar pentru elevi cu sezut din lemn stratificat natur, lacuit cu lac ecologic, cu rezistenta mare, destinat pentru uzul scolar

Utilizabil la clasele primare, gimnaziu si liceu.

Cantitatea minima pentru "Scaun elev LEDA-N" este 20.


155.00 lei 129.00 lei

Scaunul este confecționat dintr-un schelet metalic din țeavă rotundă de 21mm cu perete de 1,5mm, vopsit în câmp electrostatic, iar șezutul este tip scoică, ergonomică si foarte comodă. Produsul este STIVUIBIL. Produsul este STIVUIBIL.

1 2