Cosul este gol

Modele de aminoacizi – set de 20 de modele - MOLYMOD®

MKA-121-20
Disponibil
689.00 lei TVA inclus
Disponibil
+
Scurta descriere
Modele de aminoacizi – set de 20 de modele - MOLYMOD®, alanină, arginină, asparagină, acid aspartic, cisteină, acid glutamic, glutamină, glicină, histidină, izoleucină, leucină, lizină, metionină, fenilalanină, prolină, serină, treonină, triptofan, tirozină și valină


Modele de aminoacizi – set de 20 de modele - MOLYMOD®. Permite studierea structurii a 20 din cei mai comuni aminoacizi, conține destule modele de atomi și legături pentru a putea modela câte unul din următorii aminoacizi: alanină, arginină, asparagină, acid aspartic, cisteină, acid glutamic, glutamină, glicină, histidină, izoleucină, leucină, lizină, metionină, fenilalanină, prolină, serină, treonină, triptofan, tirozină și valină.

Kitul conține:

161 de componente modele atomi:

59 carbon, negru, 4 găuri, sp3

48 carbon, negru, 2 găuri, sp2

24 oxigen, roșu, 1 gaură,

25 oxigen, roșu, 2 găuri,

25 oxigen, roșu, 2 găuri,

2 sulf, galben, 2 găuri,

1 azot, albastru, 3 găuri, piramidal

1 azot, albastru, 3 găuri,

1 azot, albastru, 2 găuri,

197 de legături scurte (invizibile)

180 de legături

Instrument - placuță de desfăcut legăturile
1 instrument (utilizat pentru dezasamblarea modelelor care conțin legături scurte)

Toate modelele compacte sunt livrate cu atomi de hidrogen având legăturile de tip "ciupercă".

Componentele Atomlink ™ cu hidrogen în formă de ciupercă și legăturile scurte (invizibile) furnizează modele compacte cu umplere semi-spațială cu o scară internucleară de 1,45 cm pentru un angstrom.

Modelul se livrează sub formă de kit, necesita montaj, sunt furnizate instructiuni de asamblare detaliate.

Manual inclus (limba engleză).

Sistemul Molymod® este sistemul original, unic, cu două scări diferite de modele, de înaltă calitate cu costuri reduse. Aceste seturi extrem de populare sunt ideale pentru utilizarea în liceu, dar sunt, de asemenea, folosite și de oameni de știință din întreaga lume.

Informații suplimentare despre Sistemul Molymod® puteți obține accesând linkul: http://www.molymod.com/molymod_system.html

Notă importantă: Produsele atomice și moleculare Molymod® nu sunt jucării! Ele sunt destinate utilizării doar ca ajutor educațional științific și, prin urmare, nu sunt potrivite pentru copiii cu vârsta sub 10 ani.

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate cu :

  • firma de curierat rapid,
  • Compania Naţională Poşta Română sau
  • mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

  • Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)
  • Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

  • transport gratuit – pentru produsele de material didactic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 200 lei (cu TVA inclus)
  • transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 12.000 lei (cu TVA inclus)
  • transport contra cost - pentru comenzi a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus

Observatii importante:

  • Pentru comenzile care conţin produse cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 12.000 lei (cu TVA inclus).
  • Pentru comenzile mai mici de 12.000 lei (cu TVA inclus) şi care conţin produse cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor

In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 20 lei, daca valoarea comenzii este sub 200 lei. Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 20 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.