Cosul este gol

Modul de electricitate şi magnetism - Pentru elev liceu

FL-E-E
Disponibil
2,099.00 lei 2,045.00 lei TVA inclus
Disponibil
+
Scurta descriere
Modul complet autonom.Contine minim 21 de elemente cu care se pot realiza 16 experimente curriculare precum si multe alte experimente extra-curriculare
NOUTATI:
 - verificarea legii lui Lenz
 - autoinductia
 - utilizarea LED-ului pentru punerea in evidenta a curentului redresat
 
 Modulul este impachetat in doua cutii.
 
 Componenta:
 Modulul are minim 22 componente dintre care:
 - multimetre, placi cu elemente de circuit (bec, rezistori, potentiometru, diode, condensatori, etc.), busola, bobine, magneti, adaptor sursa, scala, etc.
 
 Experimente realizabile:
 1. Masuratori electrice
 2. Determinarea puterii unui bec electric
 3. Verificarea legilor lui Kirchhoff
 4. Conectarea rezistentelor
 5. Conectarea surselor
 6. Studiul fortei electromagnetice 
 7. Inductia electromagnetica 
 8. Autoinductia
 9. Regula lui Lenz
 10. Studiul transformatorului
 11. Rezistenta in curent alternativ
 12. Bobina in c.c. si in c.a. Inductanta
 13. Condensator in c.c. si c.a. Reactanta capacitiva.
 14. Studiul circuitului RLC serie
 15. Trasarea caracteristicii unei diode semiconductoare
 16. Montaje de redresare
 
 Componentele sunt stocate in compartimente corespunzatoare formate in placi de spuma poliuretanica si sunt ambalate in cutii de carton rezistente, astfel se asigura stocarea lor ordonata.
 Trusa poate fi livrata si in cutii din material plastic avand pretul 2141lei (TVA inclus). Modulul este dedicat unui grup de lucru a cate 3-5 elevi care realizeaza experimente in laboratorul de fizica

Avantaje:
Sunt realizate pentru a usura munca profesorului si scurta timpul experimentelor
Acestea dau oportunitate elevului sa traga singur concluzii si concepte prin observare, sortare,asociere , sa inainteze singur cu usurinta de la o notiune la alta
Dobandirea unor capacitate de gandire critica si divergenta in masura sa-I faca pe elevi sa utilizeze cunostintele si competentele in diferite situatii.
Stimuleaza comunicarea cu ceilalti participanti la experimente
Stimuleaza gandirea practica si analitica prin inregistrarea rezultatelor si participarea la activitate

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate cu :

  • firma de curierat rapid,
  • Compania Naţională Poşta Română sau
  • mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie). 

 

Termeni de livrare:

  • Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)
  • Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

 

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

  • transport gratuit – pentru produsele de material didactic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 500 lei (fara TVA).
  • transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 10.000 lei (fara TVA)
  • transport contra cost - pentru comenzi a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus

 

Observatii importante:

  • Pentru comenzile care conţin produse cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 10000 lei (fara TVA).
  • Pentru comenzile mai mici de 10000 lei (fara TVA) şi care conţin produse cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor

 

In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 8 lei, daca valoarea comenzii este sub 500 lei. Pentru comenzile ce depasesc 500 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 8 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

 

De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

 

         Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

 

In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

 

Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

 

Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.