Cosul este gol

Modul de optică - Pentru elev liceu

FL-E-O
Disponibil
1,987.00 lei TVA inclus
Disponibil
+
Scurta descriere
Modul complet autonom.Contine minim 27 de elemente cu care se pot realiza 14 experimente curriculare precum si multe alte experimente extra-curriculare
NOUTATI:
 - difractia in lumina alba
 - determinarea constantei lui Rydberg
 - determinarea constantei lui Plank
 
 Modulul este impachetat intr-o cutie plus sina de aluminiu.
 
 Componenta:
 Modulul are minim 27 componente dintre care:
 - sina de aluminiu cu accesorii, diode laser, modele din plexiglas, sursa de lumina alba, lumanari, lentile, fante Young, retele de difractie, prisma, planse, placa cu LED-uri, etc.
 
 Experimente realizabile:
 1. Reflexia luminii, legile reflexiei
 2. Rafractia luminii, legile refractiei
 3. Reflexia totala, fibra optica
 4. Trecerea luminii prin prisma, prisma de reflexie totala 
 5. Trecerea luminii prin lama cu fete plane si paralele
 6. Determinarea distantei focale a lentilei convergente si lentilei divergente prin formarea imaginii, cu formula lentilelor
 7. Dispersia luminii
 8. Absorbtia luminii. Fitre optice
 9. Interferenta luminii. Experimentul lui Young
 10. Difractia pe marginea unui ecran, difractia pe o fanta si difractia pe un obstacol subtire
 11. Studiul retelelor de difractie
 - in lumina monocromatica
 - in lumina alba
 12. Studiul polarizarii
 13. Studiul spectrelor. Determinarea constantei lui Rydberg
 14. Determinarea constantei lui Planck
 
 Componentele sunt stocate in compartimente corespunzatoare formate in placi de spuma poliuretanica si sunt ambalate in cutii de carton rezistente, astfel se asigura stocarea lor ordonata.
 Trusa poate fi livrata si in cutii din material plastic avand pretul 1930 lei (TVA inclus). Modulul este dedicat unui grup de lucru a cate 3-5 elevi care realizeaza experimente in laboratorul de fizica

Avantaje:
Sunt realizate pentru a usura munca profesorului si scurta timpul experimentelor
Acestea dau oportunitate elevului sa traga singur concluzii si concepte prin observare, sortare,asociere , sa inainteze singur cu usurinta de la o notiune la alta
Dobandirea unor capacitate de gandire critica si divergenta in masura sa-I faca pe elevi sa utilizeze cunostintele si competentele in diferite situatii.
Stimuleaza comunicarea cu ceilalti participanti la experimente
Stimuleaza gandirea practica si analitica prin inregistrarea rezultatelor si participarea la activitate

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate cu :

  • firma de curierat rapid,
  • Compania Naţională Poşta Română sau
  • mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

  • Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)
  • Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

  • transport gratuit – pentru produsele de material didactic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 200 lei (cu TVA inclus)
  • transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 12.000 lei (cu TVA inclus)
  • transport contra cost - pentru comenzi a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus

Observatii importante:

  • Pentru comenzile care conţin produse cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 12.000 lei (cu TVA inclus).
  • Pentru comenzile mai mici de 12.000 lei (cu TVA inclus) şi care conţin produse cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor

In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 20 lei, daca valoarea comenzii este sub 200 lei. Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 20 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.