Cosul este gol

Musculatura capului si gatului - 5 componente

B-M79
Disponibil
3,999.00 lei TVA inclus
Disponibil
+
Scurta descriere
Reprezentarea musculaturii superficiale, a mușchilor, nervilor și vaselor adânci. Modelul musculaturii capului și gâtului poate fi disecat, descopunandu-se in calotă craniană și în creierul din 3 componente. Acest model de înaltă calitate este livrat pe un stativ detașabil pentru o utilizare ușoară într-o sală de clasă sau într-un cabinet medical. Toate structurile anatomice importante ale capului uman sunt detaliate.

Reprezentarea musculaturii superficiale, a mușchilor, nervilor și vaselor adânci. Modelul musculaturii capului și gâtului poate fi disecat, descopunandu-se in calotă craniană și în creierul din 3 componente.

Acest model de înaltă calitate este livrat pe un stativ detașabil pentru o utilizare ușoară într-o sală de clasă sau într-un cabinet medical. Toate structurile anatomice importante ale capului uman sunt detaliate.

Dimensiuni:
36 x 18 x 18 cm

Greutate: 2 kg

Detalii Produs


Modelul 3BScientific pentru musculatura capului și gâtului uman este folosit pentru studiul anatomic al mușchilor superficiali și adânci, nervilor și vaselor capului și gâtului. Modelul se descompune în cinci părți, inclusiv capacul craniului și creierul din trei părți. Modelul este montat pe o bază detașabilă pentru o bună vizibilitate și este fabricat din plastic din policlorură de vinil (PVC), rezistent la coroziune, ușor și avand o durabilitate mare. PVC-ul rezistă reacțiilor cu acizi, benzină, alcool și hidrocarburi. Modelele anatomice sunt de obicei utilizate ca material educațional în sălile de clasă medicale și științifice.


Produsele educaționale din domeniul științei încorporează principii de matematică și științe aplicate în proiectele bazate pe clasă și pe domiciliu. Profesorii din clasele elementare și secundare folosesc kituri și produse de educație științifică, alături de programa științifică, tehnologică, inginerie și matematică (STEM) pentru a demonstra conceptele STEM și aplicațiile din lumea reală prin activități practice.

3B Scientific produce modele anatomice, simulatoare, diagrame și alte materiale de instruire pentru utilizare în educația științifică, medicală și pacient. Fondată în 1948 și cu sediul în Hamburg, Germania, 3BScientific îndeplinește standardele ISO 9001: 2008.

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate cu :

  • firma de curierat rapid,
  • Compania Naţională Poşta Română sau
  • mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

  • Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)
  • Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

  • transport gratuit – pentru produsele de material didactic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 200 lei (cu TVA inclus)
  • transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 12.000 lei (cu TVA inclus)
  • transport contra cost - pentru comenzi a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus

Observatii importante:

  • Pentru comenzile care conţin produse cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 12.000 lei (cu TVA inclus).
  • Pentru comenzile mai mici de 12.000 lei (cu TVA inclus) şi care conţin produse cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor

In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 20 lei, daca valoarea comenzii este sub 200 lei. Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 20 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.