Cosul este gol

Pachet conductivitate termică

100103
Disponibil
Pachet conductivitate termică
1,209.00 lei TVA inclus
Disponibil
+
Scurta descriere
Se poate studia fenomenul de conducție termică și se poate calcul coeficientru de conducție termică pentru mai multe materiale. Se pot compara valorile experimentale obținute de diferitele grupuri de elevi, în cadrul lecțiilor.

Detalii produs

Se poate studia fenomenul de conducție termică și se poate calcul coeficientru de conducție termică pentru mai multe materiale.

Se pot compara valorile experimentale obținute de diferitele grupuri de elevi, în cadrul lecțiilor.

 

Un rezistor de putere constituie elementul de încălzire, fiind montat într-un bloc de aluminiu în care se pot monta barele a căror conductibilitate se studiază (pachetul conține bare de cupru, fier și aluminiu). Când rezistorul este cuplat la o sursă de CC de tensiune joasă, căldura produsă este transferată barelor.

Sursa de căldură este controlabilă prin modificarea tensiunii. Senzorul de temperatură cu răspuns rapid poate fi poziționată în diferite puncte ale barei metalice, la o distanță cunoscută, astfel că se poate studia conductibilitatea termică de-a lungul barei și se pot înregistra variațiile de temperatură în funcție de timp.

Acest pachet include o sursă de tensiune redresată de 6 Vcc, livrată împreună cu un cablu de legătură (ce livrează energia de alimentare prinintermediul cablului de alimentare cu banane de 4 mm) pentru a putea studia fenomenul ce are loc la temperatură constantă (de ex. compararea conductibilității termice a diferitelor bare metalice).

Se livrează cu 3 bare de metal, diferite (cupru, fier, aluminiu). Se pot adapta și alte bare din materiale diferite (de diametru de 3,3 mm).

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate cu :

  • firma de curierat rapid,
  • Compania Naţională Poşta Română sau
  • mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

  • Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)
  • Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

  • transport gratuit – pentru produsele de material didactic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 200 lei (cu TVA inclus)
  • transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 12.000 lei (cu TVA inclus)
  • transport contra cost - pentru comenzi a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus

Observatii importante:

  • Pentru comenzile care conţin produse cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 12.000 lei (cu TVA inclus).
  • Pentru comenzile mai mici de 12.000 lei (cu TVA inclus) şi care conţin produse cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor

In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 20 lei, daca valoarea comenzii este sub 200 lei. Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 20 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.