Cosul este gol

Pachet Educațional Fizică - A Level

CSP009
Disponibil
Pachet Educațional Fizică - A Level
Pret la cerere
Disponibil
Scurta descriere
Pachet Educațional Fizică pentru însușirea cunoștințelor necesare pentru A Level. Un pachet complex de senzori aleși cu grijă pentru a asigura o flexibilitate maximă și o acoperire a subiectelor necesare pentru A Level, la un preț acceptabil.

Detalii produs

Pachet Educațional Fizică pentru însușirea cunoștințelor necesare pentru A Level.

 

Un pachet complex de senzori aleși cu grijă pentru a asigura o flexibilitate maximă și o acoperire a subiectelor necesare pentru A Level, la un preț acceptabil.

 

Include o cutie de stocare cu capac tip Gratnells, parte a gamei de produse Data Harvest EasyCart.

 

Acest pachet include următorii senzori:

1 x Senzor temperatură

1 x Senzor Forță

1 x Curent – 1 A

1 x Curent - 100mA

2 x Senzor nivel de Sunet

2 x Poartă fotosensibilă

1 x Senzor Mișcare

1 x Senzor Mișcare de rotație

1 x Presiune absolută gaz – 700 kPa

1 x Senzor intensitate luminoasă

1 x Tensiune – diferențială 12 V

1 x Condensator Lascells

1 x Comutator de rezistoare

1 x Kit mișcare de rotație

1 x Modul Laser

1 x Pachet de accesorii pentru presiunea gazului

1 x Set de obturatoare

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate cu :

  • firma de curierat rapid,
  • Compania Naţională Poşta Română sau
  • mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

  • Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)
  • Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

  • transport gratuit – pentru produsele de material didactic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 200 lei (cu TVA inclus)
  • transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 12.000 lei (cu TVA inclus)
  • transport contra cost - pentru comenzi a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus

Observatii importante:

  • Pentru comenzile care conţin produse cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 12.000 lei (cu TVA inclus).
  • Pentru comenzile mai mici de 12.000 lei (cu TVA inclus) şi care conţin produse cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor

In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 20 lei, daca valoarea comenzii este sub 200 lei. Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 20 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.