Cosul este gol

Pachet Learn & Go

6295PK
Disponibil
Pachet Learn & Go
620.00 lei TVA inclus
Disponibil
+
Scurta descriere
Controller-ul Learn & Go este o mică cutie inteligentă ce oferă primii pași facili în lumea controller-elor, fără a fi necesar un calculator.

Detalii produs

Controller-ul Learn & Go este o mică cutie inteligentă ce oferă primii pași facili în lumea controller-elor, fără a fi necesar un calculator. Acesta permie elevilor să evolueze de la simpla utilizare a unui întrerupător într-un circuit la ”programarea” unei secvențe de comutatoare de acționare pornit / oprit ce aduc la viață modelele și le fac să se miște.

Pachetul Learn & Go conține:

1 x Controller-ul Learn & Go (6294)

1 x Sursă de alimentare de 6 V (3611-2)

1 x Pachet de 10 banane cu arcuri de conectare (CK6)

Learn & Go poate fi considerat ca o cutie inteligentă de comutare, cu memorie. Este capabilă să-și aducă aminte, să învețe, ordinea de apăsare a comutatoarelor, durata de timp cât fiecare din ele a fost apăsată și ce interval de timp a trecut între apăsări.

Learn & Go poate mai apoi să ”redea” din memorie această secvență, anterior acționată de un elev. Learn & Go poate comanda componente electrice (comenzi de ieșire) cum ar fi: beculețe, sonerii, motoare, LED-uri din modelele elevilor ca de ex.: lumini pâlpâitoare, modele funcționale di parcurile de distracții.

Learn & Go necesită o sursă de alimentare – folosiți alimentatorul de 6 V, livrat cu produsul. Ca soluție aternativă utilizați baterii ce asigură 6 V, conectate cu ajutorul suportului pentru baterii livrat cu produsul.

Bananele cu arcuri de conectare permit realizarea de legături de conectare la controller a altor componente eletrice.

Informații suplimentare

Controller-ul Learn & Go are 4 perechi de borne de ieșire de 4 mm la care se pot conecta: sonerii, beculețe, LED-uri și motoare.

Versiunea 3 (sau mai recentă) a Controller-ului Learn & Go este dependentă de tensiunea de alimentare, deci dacă o alimentați de la o sursă de alimentare de 6 V sau de la baterii de 6 V, folosiți componente electronice ce suportă această tensiune.

Bananele cu arcuri de conectare, livrate împreună cu acest pachet servesc pentru conectarea propriilor componente electrice.

Resurse:

Manual Learn and Go
Cod: DO227 | Ediția: 2

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate cu :

  • firma de curierat rapid,
  • Compania Naţională Poşta Română sau
  • mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

  • Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)
  • Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

  • transport gratuit – pentru produsele de material didactic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 200 lei (cu TVA inclus)
  • transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 12.000 lei (cu TVA inclus)
  • transport contra cost - pentru comenzi a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus

Observatii importante:

  • Pentru comenzile care conţin produse cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 12.000 lei (cu TVA inclus).
  • Pentru comenzile mai mici de 12.000 lei (cu TVA inclus) şi care conţin produse cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor

In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 20 lei, daca valoarea comenzii este sub 200 lei. Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 20 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.