Cosul este gol

ELMO - Pachet MINI START INTERACTIV - Vizualizator MO-1 + Videoproiector CP-EW250N

MIT-P1310
Disponibil
4,199.00 lei TVA inclus
Disponibil
+
Scurta descriere
Pachetul MINI START INTERACTIV este un sistem avantajos financiar, ca include un vizualizator ELMO MO-1 si un videoproiector Hitachi CP-EW250N.

Pachet mobil, uşor de folosit, pentru clasă: Vizualizator + Videoproiector

Pachetul MINI START INTERACTIV este un sistem avantajos financiar, care include un vizualizator ELMO MO-1 si un videoproiector Hitachi CP-EW250N.

Prezentatorul vizual MO-1 (alb) este un vizualizator mobil conceput pentru atât pentru clasă, cât și pentru prezentări în deplasare. Mai mic decât un plic tip business, prezentatorul vizual MO-1 este unul dintre cele mai bune de pe segmentul de piaţă, cu o clalitate a imaginii pe măsură.

Hitachi CP-EW250 este un videoproiector uşor de utilizat şi prietenos, atât pentru birou, cât și pentru educație. ELMO a testat mai mult de zece videoproiectoare LCD și DLP și au constatat că produsul cel mai potrivit pentru acest pachet este de la Hitachi. Hitachi CP-EW250N surclasează toate celelalte produse de pe segmentul lui de piaţă și face o pereche foarte bună cu vizualizatorul ELMO, la un cost rezonabil.

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate cu :

  • firma de curierat rapid,
  • Compania Naţională Poşta Română sau
  • mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

  • Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)
  • Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

  • transport gratuit – pentru produsele de material didactic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 200 lei (cu TVA inclus)
  • transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 12.000 lei (cu TVA inclus)
  • transport contra cost - pentru comenzi a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus

Observatii importante:

  • Pentru comenzile care conţin produse cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 12.000 lei (cu TVA inclus).
  • Pentru comenzile mai mici de 12.000 lei (cu TVA inclus) şi care conţin produse cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor

In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 20 lei, daca valoarea comenzii este sub 200 lei. Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 20 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.