Cosul este gol

Pachet Senzor Presiune și Centură Rata Respirației

3190PK
Disponibil
Pachet Senzor Presiune și Centură Rata Respirației
861.00 lei TVA inclus
Disponibil
+
Scurta descriere
Senzorul diferențial de presiune pentru gaze, SmartQ de ±10kPa și centura pentru rata respirației sunt folosite împreună pentru a măsură expansiunea și contracția toracică a persoanelor, în timpul respirației.

Detalii produs

Senzorul diferențial de presiune pentru gaze, SmartQ de ±10kPa și centura pentru rata respirației sunt folosite împreună pentru a măsură expansiunea și contracția toracică a persoanelor, în timpul respirației.

 

Centura pentru rata respirației este înfășurată în jurul toracelui unei persoane și este apoi umflată. Pe măsură ce respirați, presiunea aerului din centură se modifică. Un tub este conectat la senzorul de presiune ce măsoară aceste variații, în timp ce respirați și când capacitatea toracică se modifică

 

Aplicații educaționale:

Măsurarea ratei respirației

Modificările ce au loc în timpul exercițiilor fizice

 

Informații suplimentare

Se livrează înpreună cu pompa pentru umflare și senzorul de presiune

Funcționează conform unui principiu similar cu tensiometrele clasice

Senzorul de presiune este destinat pentru valori joase ale presiunii, cu posibilitatea de măsurare diferențială a presiunii în domeniul ±10 kPa

 

Specificații tehnice

Domeniul de măsurare al senzorului:

Nume Domeniu

Valori limită

Senzor presiune gaz ±1,5 psi

0,001psi

Senzor presiune gaz domeniul ±10 kPa

0,01kPa

Specificații suplimentare:

Centura pentru rata respirației

Se potrivește pentru dimensiuni toracice de maxim 44” (112 cm), minim 26”(66 cm)

Centura pentru rata respirației

Conectivitate pentru senzorul de presiune și pompa de umflare

Centura pentru rata respirației

Fixare cu bandă scai

Centura pentru rata respirației

Burduf de cauciuc acoperit cu un manșon din material textil rezistent

Centura pentru rata respirației

Dimensiunea centurii 48” x 6” (122 x 15 cm)

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate cu :

  • firma de curierat rapid,
  • Compania Naţională Poşta Română sau
  • mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

  • Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)
  • Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

  • transport gratuit – pentru produsele de material didactic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 200 lei (cu TVA inclus)
  • transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 12.000 lei (cu TVA inclus)
  • transport contra cost - pentru comenzi a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus

Observatii importante:

  • Pentru comenzile care conţin produse cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 12.000 lei (cu TVA inclus).
  • Pentru comenzile mai mici de 12.000 lei (cu TVA inclus) şi care conţin produse cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor

In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 20 lei, daca valoarea comenzii este sub 200 lei. Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 20 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.