Cosul este gol

Parc de distracții – ACE - (8-14)

3564
Disponibil
Parc de distracții – ACE - (8-14)
387.00 lei TVA inclus
Disponibil
+
Scurta descriere
Parc de distracții – ACE - (8-14) cu 4 provocări cu animație. Pentru elevii în vârstă de 8 – 14 ani.

Detalii produs

Parc de distracții – ACE - (8-14) cu 4 provocări cu animație.

Pentru elevii în vârstă de 8 – 14 ani.

Caruselul:

Sarcinile includ comandarea unui afișaj luminos ce clipește, modificarea vitezei de rotire a caruselului și includ și o oprire de urgență.

Cele 2 intrări sunt: butoanele de start și stop iar cele 4 ieșiri sunt: luminile albe, portocalii și violet și motorul caruselului.

Roata uriașă:

Sarcinile includ modificarea vitezei de rotație a roții uriașe în ambele sensuri, încărcarea și descărcarea cărucioarelor roții și o oprire de urgență.

Cele 4 intrări sunt: butoanele de start și stop, comutatoarede de feedback de detectare a căruciorelor și ale deschiderii porții iar ieșirea este motorul roții.

Corabia Piraților:

Sarcina este de a crea un program de control care va accelera și va încetini corabia și va permite urcarea și coborârea vizitatorilor la fiecare nivel.

Cele 3 intrări sunt: comutatoare de feedback pentru cele 3 nivele diferite și o ieșire pentru motorul de acționare al roții.

Automatul de câștigat jucării:

Sarcinile includ crearea unui program ce așteaptă introducerea unei monede și alegerea unei jucării, apoi se ridică jucăria corespunzătoare și plasarea ei pe jgheabul de colectare.

Cele 9 intrări sunt: introducere monedă, deplasare stânga, deplasare dreapta, ridicare gheară, deschidere gheară, maimuța, jirafa, ursulețul, plasare în jgheabul de colectare iar cele 7 ieșiri sunt: lumină roșie, galbenă, albastră și albă, motor stânga / dreapta, motor ridicare / coborâre și motor de deschidere / închidere gheară.

Resurse:

Parcul de distracții – ACE

Cod: DO210 | Ediția: 1

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate cu :

  • firma de curierat rapid,
  • Compania Naţională Poşta Română sau
  • mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

  • Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)
  • Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

  • transport gratuit – pentru produsele de material didactic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 200 lei (cu TVA inclus)
  • transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 12.000 lei (cu TVA inclus)
  • transport contra cost - pentru comenzi a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus

Observatii importante:

  • Pentru comenzile care conţin produse cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 12.000 lei (cu TVA inclus).
  • Pentru comenzile mai mici de 12.000 lei (cu TVA inclus) şi care conţin produse cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor

In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 20 lei, daca valoarea comenzii este sub 200 lei. Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 20 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.