Cosul este gol

Pi2Go - Robotul Programabil Raspberry Pi

EL00494
Disponibil
919.00 lei TVA inclus
Disponibil
+
Scurta descriere
Pi2Go este un robot didactic, programabil, cu tehnologie de la Fundația Raspberry Pi.

Pi2Go este un robot didactic, programabil, cu tehnologie de la Fundația Raspberry Pi. Acesta este compatibil cu plăci Raspberry Pi Model B și B + și poate fi controlat folosind limbaje de programare educaționale de tip Scratch sau Python.

Fiind livrat preasamblat, tot ce trebuie să faceți este să montați placa dvs. Raspberry Pi și să începeți programarea.

Cutia transparentă nu numai că protejează componentele, dar, de asemenea, vă permite să vedeți ce se întâmplă în urma comenzilor dvs. de pe ecran.

Cu o gamă largă de intrări și ieșiri, Pi2Go este un robotul programabil ideal pentru munca bazată pe proiect.

Lăsați elevii să conceapă, planifice și scrie programul lor și imediat ce vor fi siguri că va funcționa, încercați-l pe Pi2Go! Pi2Go poate fi controlat și programat fără fir, folosind WiFi sau programele pot fi încărcate pe acesta folosind unitatea USB.

· Programare individuală și monitorizarea diferitelor intrări și ieșiri (urmărire traseu, senzor ultra-sonic, LED-uri RGB, motoare, senzor de lumină)

· Senzorii de intrare permit utilizatorului să controleze variabile, cum ar fi distanța și lumina

· Interacțiuni prin WiFi sau încărcarea programul direct pe Pi2Go prin USB

· Compatibil cu limbajele de programare Scratch și Python

· Permite atașarea camerei video Raspberry Pi

· Sunt furnizate programe demonstrative pentru începători

· Site suport online pentru a descoperi cel mai bun mod de a profita la maximum de Pi2Go

· Preasamblat

· Carcasa de protecție transparentă păstrează, de asemenea, componentele în siguranță

· Consolidarea lecțiilor de programare cu aplicații din viața reală

· Scrieti programul pe ecran pentru a vedea robotul Pi2Go prinzând viață

· Potrivit pentru elevi de gimnaziu-liceu


Deoarece este posibil să aveți deja unele dintre componentele Pi2Go în clasă, există două versiuni de echipare:

Kitul Basic Pi2Go presupune că aveți deja un Raspberry Pi, mijloace de a vă conecta la Pi2Go și baterii pentru alimentare. Prin urmare, dacă vă cumpărați un Pi2Go vei primi:

· Un robot Pi2Go

· Card Micro SD cu adaptor (pre-încărcat cu softul Pi2Go)


Kitul Total Pi2Go vă este potrivit dacă doriți să cumpătrați toate componentele necesare pentru a vedea robotul Pi2Go făcând aplicații în clasă. Kitul Total include:

· Robotul Pi2Go

· Card Micro SD cu adaptor (pre-încărcat cu softul Pi2Go)

· Raspberry Pi Model B+

· Cheie WiFi

· Stick de memorie USB 4GB

· Baterii reîncărcabile AA X 12 (sunt incluse 3 unități de încărcare, astfel încât să aveți o mulțime de baterii, încărcând un set în timp ce utilizați alt set!)

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate cu :

  • firma de curierat rapid,
  • Compania Naţională Poşta Română sau
  • mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

  • Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)
  • Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

  • transport gratuit – pentru produsele de material didactic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 200 lei (cu TVA inclus)
  • transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 12.000 lei (cu TVA inclus)
  • transport contra cost - pentru comenzi a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus

Observatii importante:

  • Pentru comenzile care conţin produse cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 12.000 lei (cu TVA inclus).
  • Pentru comenzile mai mici de 12.000 lei (cu TVA inclus) şi care conţin produse cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor

In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 20 lei, daca valoarea comenzii este sub 200 lei. Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 20 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.