Cosul este gol

Poartă fotosensibilă

3250
Disponibil
Poartă fotosensibilă
339.00 lei TVA inclus
Disponibil
+
Scurta descriere
Poarta fotosensibilă este un senzor de tip comutator digital, folosit cel mai adesea în cazul experimentelor ce necesită măsurători de timp.

Detalii produs

Poarta fotosensibilă este un senzor de tip comutator digital, folosit cel mai adesea în cazul experimentelor ce necesită măsurători de timp.

 

Poarta fotosensibilă are un emițător și un receptor infraroșu ce va detecta trecerea prin poartă a unui obiect. Ea poate fi folosită individual sau în pereche, pentru măsurători de timp, viteză, viteză vectorială, accelerație și monitorizarea evenimentelor. A fost proiectată pentru a conlucra perfect cu sistemul dinamic Data Harvest și softul EasySense. Este ideală pentru toate experimentele de mecanică, dinamică și cinematică.

 

Aplicații educaționale:

Pentru toate aplicațiile ce necesită măsurări de timp

Căderea liberă

Demonstrații legate de gravitație

Reducerea gravitației – experimentele lui Galilei legate de planul înclinat

 

Idei inovatoare și extinderea utilizării:

Perioada de oscilație a unui corp

Impulsul, în combinație cu senzorul de forță

Conservarea energiei, impulsului

Forța centripetă în cazul unui pendul

Oboseala musculară

 

Informații Suplimentare

Poarta fotosensibilă se livrează împreună cu o bară de oțel, pentru montaj ce poate fi înșurubată în partea laterală a carcasei senzorului și astfel putând fi fixată într-o clemă corespunzătoare. O lumină de avertizare se va aprinde atunci când poarta este obturată. Când nu este folosită pentru a măsura intervale de timp, de ex. în modul de lucru pentru grafice, atunci senzorul poate fi folosit pentru a marca producerea unui eveniment pe un grafic și durata întreruperii poate fi folosită pentru a determina viteza.

Sursa de lumină infraroșie: lungime de undă de bază 880nm

Viteza de răspuns: mai puțin de 5 microsecunde

Rezoluție 10μs

 

 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate cu :

  • firma de curierat rapid,
  • Compania Naţională Poşta Română sau
  • mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

  • Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)
  • Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

  • transport gratuit – pentru produsele de material didactic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 200 lei (cu TVA inclus)
  • transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 12.000 lei (cu TVA inclus)
  • transport contra cost - pentru comenzi a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus

Observatii importante:

  • Pentru comenzile care conţin produse cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 12.000 lei (cu TVA inclus).
  • Pentru comenzile mai mici de 12.000 lei (cu TVA inclus) şi care conţin produse cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor

In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 20 lei, daca valoarea comenzii este sub 200 lei. Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 20 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.