Cosul este gol

Presiune absolută gaz – 700 kPa

3142
Disponibil
Presiune absolută gaz – 700 kPa
668.00 lei TVA inclus
Disponibil
+
Scurta descriere
Măsoară presiunea absolută din sistemul la care este racordat. Domeniul de măsurare de 0 – 700kPa îl face ideal pentru studierea legii lui Boyle. Un singur port de racordare, pentru presiune absolută.

Detalii produs

Măsoară presiunea absolută din sistemul la care este racordat. Domeniul de măsurare de 0 – 700kPa îl face ideal pentru studierea legii lui Boyle. Un singur port de racordare, pentru presiune absolută.

 

Aplicații educaționale:

Legea lui Boyle (pV)

Legea Gay-Lussac (pT)

Idei inovatoare și extinderea utilizării:

Test de strângere

Adâncimea apei

Schimbări în presiunea atmosferică

 

Informații suplimentare

Cu racordul de intrare lăsat neracordat, senzorul afișează presiunea atmosferică (în medie de 101,325 kPa). Diametrele exterioare ale racordurilor sunt conice de la 4,0 la 4,3 mm. Se poate racorda la tuburi flexibile cu un diametru interior de 4 până la 4,3 mm. Senzorul nu este destinat pentru a fi folosit în cazul gazelor inflamabile.

Precalibrate cu o incintă de referință vidă

Indică presiunea absolută relativ la o valoare zero de referință

Compensare electronică a variației de temperatură

 

 

Specificații tehnice

Domeniul de măsurare al senzorului:

Nume Domeniu

Valori limită

Rezoluție

Presiune gaz psi

0 la 100 psi

0,1 psi

Presiune gaz kPa

0 la 700 kPa absolut

0,3 kPa

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate cu :

  • firma de curierat rapid,
  • Compania Naţională Poşta Română sau
  • mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie).

Termeni de livrare:

  • Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)
  • Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

  • transport gratuit – pentru produsele de material didactic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 200 lei (cu TVA inclus)
  • transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 12.000 lei (cu TVA inclus)
  • transport contra cost - pentru comenzi a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus

Observatii importante:

  • Pentru comenzile care conţin produse cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 12.000 lei (cu TVA inclus).
  • Pentru comenzile mai mici de 12.000 lei (cu TVA inclus) şi care conţin produse cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor

In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 20 lei, daca valoarea comenzii este sub 200 lei. Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 20 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.